اسپاگتی لا کاربونارا یکی از
معروفترین، محبوبترین و رایجترین انواع سسهای پاستا و اسپاگتی ست که
روزانه میلیونها پرس از آن در رستورانهای سراسر دنیا بفروش میرسد
گوشت
را به شکل مکعبهای کوچک ببرید و همراه با پیاز و زرد چوبه بخوبی سرخ کنید
و یا اینکه از گوشت چرخ کرده و پیاز استفاده کنید. در این عکس از ژامبونِ
دودی استفاده شده که پوسته ی سیاهرنگی روی خود دارد. اسپاگتیِ آبکش شده را
روی گوشتها بریزید
سس کاربونارا رو که بخوبی هم زده شده است، به آن اضافه کنید و در حالیکه خیلی سریع همه ی مواد را هم میزنید، بمدت سه دقیقه روی گاز حرارت دهید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر