پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ تیر ۲۴, شنبه

اسپاگتی لا کاربونارا Spaghetti a`la carbonara


اسپاگتی لا کاربونارا یکی‌ از معروفترین، محبوبترین و رایجترین انواع سس‌های پاستا و اسپاگتی ‌ست که روزانه میلیونها پرس از آن در رستورانهای سراسر دنیا بفروش می‌رسد

سس اصلی‌ کاربونارا فقط با خامه، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه تهیه میشود که به ازای هر دسیلیتر (نصف لیوان) خامه، یکعدد تخم مرغ مصرف می‌شه. مقدار نمک و فلفل اختیاریست و باید با مقدار نمکِ گوشت تناسب داشته باشه


اسپاگتی را طبق دستوری که روی بسته بندیِ آن نوشته شده بپزید و آبکش کنید
گوشت را به شکل مکعب‌های کوچک ببرید و همراه با پیاز و زرد چوبه بخوبی سرخ کنید و یا اینکه از گوشت چرخ کرده و پیاز استفاده کنید. در این عکس از ژامبونِ دودی استفاده شده که پوسته ی سیاهرنگی روی خود دارد. اسپاگتیِ آبکش شده را روی گوشت‌ها بریزید

سس کاربونارا رو که بخوبی هم زده شده است، به آن اضافه کنید و در حالیکه خیلی‌ سریع همه ی مواد را هم میزنید، بمدت سه دقیقه روی گاز حرارت دهید

ترجیحا با زیتون در بشقاب سرو کنید. پنیر پارمزان هم همراه با این غذا، برای بعضی‌ از ذائقه‌ها میتونه مناسب باشه

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر