پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ تیر ۲۵, یکشنبه

کتلت با بیف خردل

 

مواد لازم : 
چهار صد گرم گوشت چرخ کرده
 یک پیاز متوسط
 دو قاشق غذا خوری خردلِ تند
 یک دسی‌ لیتر جعفری خرد شده (فقط برگِ جعفری)
 یک عدد تخم مرغ
 یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
دو دسی‌ لیتر خامه ی غذا یی
کره یا مارگارین

پیاز را ریز رنده کنید. گوشت را با پیاز، خردل، جعفری، تخم مرغ، نمک، فلفل و یک دسی‌ لیتر از خامه مخلوط کنید و مدتی‌ ورز بدین.


از این مخلوط تعداد هشت بیف را با دست فرم بدین و در ماهیتابه همراه با کره ی داغ شده هر طرف آنها را بمدت ۳-۴ دقیقه سرخ کنید.

 
بیف‌ها را از ماهیتابه خارج کنید. باقیمانده ی خامه را داخل ماهیتابه بریزید و چند دقیقه بجوشانید و سپس از صافی عبور داده و بعنوان سس با بیف‌ها سرو کنید.

 
انقدر خوشمزه بود که دخترم بعد از خوردن، بشقابش رو هم لیس زد :)

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر