کباب ترش گیلانی در حقیقت تکههای گوشت "ماریناد شده" هستند که بعد از چند ساعتی به سیخ کشیده میشوند و روی آتش ذغال یا کباب ...
۱۳۹۱ تیر ۲۴, شنبه
کباب بلغاری
تنها
تفاوتی که "کباب بلغاری" با کباب کوبیده ی خودمون داره، اینه که به مایه ی
کباب ( گوشت چرخ کرده، پیاز و نمک) ، مقداری فلفل سبز دلمهای هم اضافه
میکنند.
اگر مثل من انس و الفتی با طعم و مزه ی فلفلهای دلمهای دارید، این کباب را امتحان کنید
بعد
از تهیه مایه کباب، آنرا به چونههای صد گرمی تقسیم کنید و به چونهها
بکمک یک ورقه فویل پلاستیکی، فرم بدین و در فر یا روی ذغال کباب کنید
man yk omr onja zendegi kardam hamchin kababi nadashtan ghorban. garche kare shoma aliye vali bolgharha ghazaye khoshmazeye injori nadaran
پاسخحذف