پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ تیر ۲۴, شنبه

کباب بلغاری


تنها تفاوتی‌ که "کباب بلغاری" با کباب کوبیده ی خودمون داره، اینه که به مایه ی کباب ( گوشت چرخ کرده، پیاز و نمک) ، مقداری فلفل سبز دلمه‌ای هم اضافه میکنند.

اگر مثل من انس و الفتی با طعم و مزه ی فلفل‌های دلمه‌ای دارید، این کباب را امتحان کنید

بعد از تهیه مایه کباب، آنرا به چونه‌های صد گرمی‌ تقسیم کنید و به چونه‌ها بکمک یک ورقه فویل پلاستیکی، فرم بدین و در فر‌ یا روی ذغال کباب کنید
 
 

۱ نظر:

  1. man yk omr onja zendegi kardam hamchin kababi nadashtan ghorban. garche kare shoma aliye vali bolgharha ghazaye khoshmazeye injori nadaran

    پاسخحذف