در ادامه روش تهیه "کشک" و "قره قوروت" را با هم خواهیم دید
ماستِ بدون ژلاتین را بجوشانید
در حدی که رنگ آن کمی طلائی شود. این ماست را داخل صافی بریزید و ماستِ
چکیده را برای درست کردن کشک و آبِ چکیده شده را برای درست کردن قره قوروت
کنار بگذارید....
قره قوروت - مقداری آرد را در ماهیتابه (بدون روغن) تفت بدین تا رنگ آن طلائی شود (مثل موقعی که حلوا یا کاچی درست میکنید). به اینکار "بو دادن" آرد هم میگویند. آبِ چکیده شده ی ماست را به آرامی و در حالیکه هم میزنید به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا شکل خمیری پیدا کند. به این خمیر مقدار نسبتا زیادی نمک اضافه کنید و بگذارید تا سرد بشه. خمیرِ سرد شده همان قره قوروت است که اگر بماند، روز به روز ترش تر میشه.
کشک خانگی - به ماستِ چکیده که حالا بصورت دونههای خیلی ریز در آمده، مقدار نسبتا زیادی نمک اضافه کنید و آنرا بصورت گلولههای کوچکی در آورید و بگذارید تا چند روزی خشک بشن.
ممنون...عالی بووود
پاسخحذف