مواد لازم:
۱۴۰ گرم عدس
۹۰ گرم
بلغور
یک پیاز رنده شده
دو حبه سیر ریز رنده شده
سه ق چ زیره
۲ ق چ
آویشن
سه ق غذا خوری نعنا ی تازه ی ریز خرد شده
چهار عدد تخم مرغ
عدس را بمدت نیم ساعت
در آبِ کم بپزید. قابلمه را از روی شعله بردارید و بقدری آب به آن اضافه
کنید که فقط روی عدس را بپوشاند. بلغور را به آن اضافه کنید و بگذارید یک و
نیم ساعت در قابلمه ی در بسته بماند تا نرم شود.
سیر و پیاز را خیلی کم تفت بدین
و همراه با نعنا، تخم مرغ،آرد، زیره، آویشن و نمک به ظرف عدس و بلغور
اضافه کنید. غلظت این مخلوط باید طوری باشه که بتوانید با قاشق از این
مخلوط برداشته و داخل روغن داغ شده بریزید. اگر رقیق است کمی آرد به آن
اضافه کنید.
یکی دو قاشق از مخلوط را بردارید و داخل روغن داغِ ماهیتابه بریزید و با حرارت متوسط دو روی آنرا سرخ کنید.
با سس ماست سرو کنید. سس ماست با ماست چکیده و خیار و سیر درست میشه که تخمهای خیار باید از آن جدا شده باشه
با چند ورق سالامی هم می توان این کوکو را میل کرد
mahshareh ostad . dastetun dard nakoneh aks akhari ke dige halo hush nazasht baramun. :)
پاسخحذف