پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ تیر ۲۵, یکشنبه

کوکوی بلغور و عدس


مواد لازم:
 ۱۴۰ گرم عدس
 ۹۰ گرم بلغور
 یک پیاز رنده شده
 دو حبه سیر ریز رنده شده
 سه ق چ زیره
 ۲ ق چ آویشن
 سه ق غذا خوری نعنا ی تازه ی ریز خرد شده
 چهار عدد تخم مرغ
دستور پخت:
عدس را بمدت نیم ساعت در آبِ کم بپزید. قابلمه را از روی شعله بردارید و بقدری آب به آن اضافه کنید که فقط روی عدس را بپوشاند. بلغور را به آن اضافه کنید و بگذارید یک و نیم ساعت در قابلمه ی در بسته بماند تا نرم شود.
سیر و پیاز را خیلی‌ کم تفت بدین و همراه با نعنا، تخم مرغ،آرد، زیره، آویشن و نمک به ظرف عدس و بلغور اضافه کنید. غلظت این مخلوط باید طوری باشه که بتوانید با قاشق از این مخلوط برداشته و داخل روغن داغ شده بریزید. اگر رقیق است کمی‌ آرد به آن اضافه کنید.
  

یکی‌ دو قاشق از مخلوط را بردارید و داخل روغن داغِ ماهیتابه بریزید و با حرارت متوسط دو روی آنرا سرخ کنید.


با سس ماست  سرو کنید. سس ماست با ماست چکیده و خیار و سیر درست می‌شه که تخمهای خیار باید از آن جدا شده باشه


 با چند ورق سالامی هم می توان این کوکو را میل کرد

۱ نظر:

  1. mahshareh ostad . dastetun dard nakoneh aks akhari ke dige halo hush nazasht baramun. :)

    پاسخحذف