سیب زمینی شکم پر که در رستورانهای
اینجا خیلی معمول و محبوبه.
داخل سیب زمینی را با مخلوطی
از: خامه ی ترش، هویج رنده شده، قارچ پخته شده و ژامبونِ خرد شده، پر کنید.
از ژامبون میتونید صرفنظر کنید و یا اینکه آنرا با گوشتهای دیگر جایگزین
کنید، همچنین به جای خامه ترش میتونید از ماست پر چرب استفاده کنید، اما
فراموش نباید کرد که خودِ سیب زمینی خیلی خشکه و این غذا برای خوشمزه شدن
احتیاج به مواد چرب دارد.
در این عکس، میگو و بیکن جنبه ی تزئینی دارند
با سلام .ممنونم از دستورات بسیار خوب شما .در ضمن من شدیدأ دنبال پیدا کردن یک دستور خوب برای باقلوا هستم .
پاسخحذف