غذای سالم و خوشمزه و راحت
پوستِ مرغ را بکنید و دور بیندازید، سینهاش را با چاقو شکاف بدین
که بصورتِ مسطح در بیاد، با قلم مویِ آشپزی "روغن مایع و زعفران" را روی
سطح مرغ بمالید و نمکِ نسبتا فراوان بپاشید و هر طرفِ مرغ را بمدت نیمساعت
(مجموعاً یکساعت) در فر با ۲۲۵ درجه سانتیگراد حرارت بدین
سیب زمینی را کاملا شسته شده و با پوست نصف کنید، آنرا داخلِ یک قاشق قرار بدین (برای اینکه سیب
زمینیها تا آخر شکاف نخورند) و با چاقو شکافهای موازی در آن ایجاد کنید،
نمک و فلفل بپاشید و در نیمساعت دوم همراه با مرغ، در فر قرار بدین
besiar aly hast az shoma mamnonam
پاسخحذفسلام خانم شیرین، قابل شما رو نداشت.
حذف