تنها فرقی که میرزا قاسمیِ مرزن
آبادی با میرزا قاسمیِ گیلانی دارد اینست که بادمجون را بعد از کباب کردن و
پوست گرفتن بخوبی با چرخ گوشت یا دستگاههای غذا ساز و یا هاون لهٔ
میکنند.
هیچ چیز بد مزه تر از زردهای که
زیاد پخته شده باشد و سفیدهای که کم پخته شده باشد، نیست. وقتی در انتها
تخم مرغها را توی میرزا قاسمی میشکنید، قبل از هم زدن مدتی صبر کنید تا
سفیدهها پخته شوند و برنگ سفید در بیایند، بعد زردهها را هم بزنید و خیلی زود ماهیتابه را از روی اجاق بردارید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر