پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ مرداد ۹, دوشنبه

چیپس چغندر


چغندر را بصورت ورقه‌های نازک ببرید (کار آسونی هم نیست و من با "پنیر بر" اینکار رو کردم) و یکی‌ یکی‌ داخلِ روغن داغ بندازین که به هم نچسبند. روغن نباید بیشتر از ۱۵۰ درجه حرارت داشته باشه (بر خلاف چیپسِ سیب زمینی‌ که ۱۹۰ درجه حرارت لازم داره). ورقه‌ها را از روغن در آورید و داخل آبکش بریزین و چند ساعتی‌ آنها را روی دستمال کاغذی خشک کنید. به این نوع چیپس فقط از طریق "دیپ" می‌توان طعم و مزه داد

۲ نظر:

  1. سلام
    ممنون از دستورات خوبتون من امروز با وب شما اشنا شدم وخوشحالم از این اشنایی
    میشه لطفا توضیحی هم در مرد این دیپ که استفاده کردید بدید لطفا
    با سپاس

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. مرسی‌ خانم، دیپ در اینجا فقط ماست و پودر چیلی بود که بنا بر ذائقه می‌توان مواد دیگری را هم به آن اضافه کرد

      حذف