چغندر را بصورت ورقههای نازک ببرید (کار آسونی هم نیست و من با "پنیر بر" اینکار رو کردم) و یکی یکی داخلِ روغن داغ بندازین که به هم نچسبند. روغن نباید بیشتر از ۱۵۰ درجه حرارت داشته باشه (بر خلاف چیپسِ سیب زمینی که ۱۹۰ درجه حرارت لازم داره). ورقهها را از روغن در آورید و داخل آبکش بریزین و چند ساعتی آنها را روی دستمال کاغذی خشک کنید. به این نوع چیپس فقط از طریق "دیپ" میتوان طعم و مزه داد
پستهای پرطرفدار
-
نودل چینی با روشی متفاوت از پاستا و اسپاگتی پخته میشه، به این ترتیب که آب و نمک را به نقطه جوش میرسانید و قابلمه را از روی شعله برمی...
-
معروف است که آمریکاییها در "طبخ مرغ" حرف اول را میزنند و بیشتر از ده نوع روش و رسپی برای پختن مرغ دارند که "کنتاکی و س...
-
کباب ترش گیلانی در حقیقت تکههای گوشت "ماریناد شده" هستند که بعد از چند ساعتی به سیخ کشیده میشوند و روی آتش ذغال یا کباب ...
۱۳۹۱ مرداد ۹, دوشنبه
چیپس چغندر
چغندر را بصورت ورقههای نازک ببرید (کار آسونی هم نیست و من با "پنیر بر" اینکار رو کردم) و یکی یکی داخلِ روغن داغ بندازین که به هم نچسبند. روغن نباید بیشتر از ۱۵۰ درجه حرارت داشته باشه (بر خلاف چیپسِ سیب زمینی که ۱۹۰ درجه حرارت لازم داره). ورقهها را از روغن در آورید و داخل آبکش بریزین و چند ساعتی آنها را روی دستمال کاغذی خشک کنید. به این نوع چیپس فقط از طریق "دیپ" میتوان طعم و مزه داد
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
سلام
پاسخحذفممنون از دستورات خوبتون من امروز با وب شما اشنا شدم وخوشحالم از این اشنایی
میشه لطفا توضیحی هم در مرد این دیپ که استفاده کردید بدید لطفا
با سپاس
مرسی خانم، دیپ در اینجا فقط ماست و پودر چیلی بود که بنا بر ذائقه میتوان مواد دیگری را هم به آن اضافه کرد
حذف