پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ مرداد ۴, چهارشنبه

تاراموسالاتا



پیش غذا با اشبل ماهی‌
نسخه ی اصلی‌ پیش غذا ی یونانی به اسم تاراموسالاتا

مواد لازم:

پنج ورقه نان تست که دوره‌های آنها گرفته شده است

۸۰ میلی‌ لیتر شیر

۱۰۰ گرم اشبل ماهی‌

یک زرده ی تخم مرغ

نصف پیازِ کوچکِ رنده شده

یک حبه سیرِ پرس شده

۲ قاشق غذا خوری آب لیمو ی تازه

۸۰ میلی‌ لیتر روغن زیتون

کمی‌ فلفل سفید


 طرز تهیه :
 ورقه‌های نان را بمدت ده دقیقه در شیر بخیسانید، آنها را از داخل ظرف شیر خارج کنید و در یک آبکش بریزین و با پشت قاشق به آنها فشار بیاورید بطوریکه تمامی‌ شیر باقیمانده، خارج شود

نانها را داخل دستگاه آسیاب خانگی بریزید و اشبل ماهی‌، زرده ی تخم مرغ، پیاز، سیر و یک قاشق آبلیمو را به آن اضافه کنید. دستگاه را بمدت ۳۰ ثانیه روشن کنید بطوریکه خمیر صاف و یکدستی از مواد بدست بیاید

سپس همانطور که دستگاه روشن است، روغن زیتون را به آهستگی به آن اضافه کنید. غلظت مواد در این حالت باید شبیه به غلظتِ ماست شده باشد. بقیه ی آبلیمو را و همچنین مقداری فلفل سفید به آن اضافه کنید.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر