پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ مرداد ۴, چهارشنبه

خورشت سیباجِ تونسی


عجیب‌ترین و خوشمزه‌ترین خورشتِ دنیا. خورشت سیباجِ تونسی
منبع: روز نامه ی مترو ی سوئد
مواد لازم برای چهار نفر:

هفتصد گرم گوشت گوسفند بدون استخوان

یک قاشق غذا خوری تخمِ ساییده ی گشنیز
 یک قاشق غذا خوری نعنا
 دو حبه سیر
پنج قاشق غذا خوری آب پرتغال
یک قاشق غذا خوری زیره ی پودر شده
 یکعدد پیاز
 یکصد و پنجاه گرم برگه ی زرد آلو
 پنجاه گرم خرما بدون هسته
 دو قاشق غذا خوری کنجد.

طرز تهیه:

تکه‌های گوشت را با آب پرتغال، تخم گشنیز و نعنا مخلوط کنید و یکشب در یخچال نگهداری کنید، همچنین برگه‌های زرد آلو را در آب خیس کنید و یکشب در یخچال نگاه دارید

در یک قابلمه، تکه‌های گوشت و همچنین پیازِ خرد شده و سیر را در روغن تفت بدین. زرد آلو‌ها را همراه با آبش و همچنین باقی‌ مواد (غیر از کنجد) را به گوشت و پیاز اضافه کنید و درِ قابلمه را بگذارید و بمدت یکساعت آنرا با حرارت کم بپزید تا اینکه گوشت، نرم و پخته بشه (نمک را فراموش نکنید). کنجد را روی خورشت بپاشید و با جعفری تزیین کنید.

 
خورشتِ ترش و شیرینی‌ میشود که بالانسِ خوبی‌ از نظر موادِ بازی و اسیدی دارد، اما شدید انرژی زاست. شاید بخاطر همین بود که تونس تونست

۲ نظر:

  1. جناب کفایی دیدم اینجا اسم از روزنامه مترو بردید ضمن اینکه از این غدا خوشم آمد چون مانند تاجین های مراکشی است که من عاشقشون هستم و حتما این را هم درست خواهم کرد, شدیدا دلتنگ مادر و پدرم شدم.چون ایشان ساکن یوتبری هستند. و من با دیدن اسم روزنامه مترو به یادشان افتادم. فکر کنم از این به بعد هر وقت بخواهم این غذا را درست کنم یاد مترو و بعد یاد آنها بی افتم.:). و واقعا هم فکر کنم به خاطر همین انرژی زایی بوده که تونس تونس و ا........ نتونس

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. سلام خانم سلماسی، امیدوارم دیدارتان با والدین هر چه زودتر اتفاق بیفته. ایران هم بزودی خواهد توانست :)

      حذف