عجیبترین و خوشمزهترین خورشتِ
دنیا. خورشت سیباجِ تونسی
منبع: روز نامه ی مترو ی سوئد
منبع: روز نامه ی مترو ی سوئد
هفتصد گرم گوشت گوسفند بدون استخوان
یک قاشق غذا خوری تخمِ ساییده ی
گشنیز
یک قاشق غذا خوری نعنا
دو حبه سیر
پنج قاشق غذا خوری آب پرتغال
یک قاشق غذا خوری زیره ی پودر شده
یکعدد پیاز
یکصد و پنجاه گرم برگه ی
زرد آلو
پنجاه گرم خرما بدون هسته
دو قاشق غذا خوری کنجد.
طرز تهیه:
تکههای گوشت را با آب پرتغال، تخم گشنیز و نعنا مخلوط کنید و یکشب در یخچال نگهداری کنید، همچنین برگههای زرد آلو را در آب خیس کنید و یکشب در یخچال نگاه دارید
در یک قابلمه، تکههای گوشت و همچنین پیازِ خرد شده و سیر را در روغن تفت بدین. زرد آلوها را همراه با آبش و همچنین باقی مواد (غیر از کنجد) را به گوشت و پیاز اضافه کنید و درِ قابلمه را بگذارید و بمدت یکساعت آنرا با حرارت کم بپزید تا اینکه گوشت، نرم و پخته بشه (نمک را فراموش نکنید). کنجد را روی خورشت بپاشید و با جعفری تزیین کنید.
طرز تهیه:
تکههای گوشت را با آب پرتغال، تخم گشنیز و نعنا مخلوط کنید و یکشب در یخچال نگهداری کنید، همچنین برگههای زرد آلو را در آب خیس کنید و یکشب در یخچال نگاه دارید
در یک قابلمه، تکههای گوشت و همچنین پیازِ خرد شده و سیر را در روغن تفت بدین. زرد آلوها را همراه با آبش و همچنین باقی مواد (غیر از کنجد) را به گوشت و پیاز اضافه کنید و درِ قابلمه را بگذارید و بمدت یکساعت آنرا با حرارت کم بپزید تا اینکه گوشت، نرم و پخته بشه (نمک را فراموش نکنید). کنجد را روی خورشت بپاشید و با جعفری تزیین کنید.
خورشتِ ترش و شیرینی میشود که بالانسِ خوبی از نظر موادِ بازی و اسیدی
دارد، اما شدید انرژی زاست. شاید بخاطر همین بود که تونس تونست
جناب کفایی دیدم اینجا اسم از روزنامه مترو بردید ضمن اینکه از این غدا خوشم آمد چون مانند تاجین های مراکشی است که من عاشقشون هستم و حتما این را هم درست خواهم کرد, شدیدا دلتنگ مادر و پدرم شدم.چون ایشان ساکن یوتبری هستند. و من با دیدن اسم روزنامه مترو به یادشان افتادم. فکر کنم از این به بعد هر وقت بخواهم این غذا را درست کنم یاد مترو و بعد یاد آنها بی افتم.:). و واقعا هم فکر کنم به خاطر همین انرژی زایی بوده که تونس تونس و ا........ نتونس
پاسخحذفسلام خانم سلماسی، امیدوارم دیدارتان با والدین هر چه زودتر اتفاق بیفته. ایران هم بزودی خواهد توانست :)
حذف