نون نرم شده را روی یک کاسه، یک
استکان، یک لیوان و یا هر ظرفی که دلتون خواست بکشید و مدتی با دست نگه
دارید. نون بعد از سرد شدن به همان حالت باقی میماند.
داخل نانِ فرم گرفته را با سالاد
الیویه، گوشت کوبیده (در این عکس مخلوطی از Sour creme, هویج رنده شده،
ژامبون که با خاویار و پیاز داغِ خشک شده تزیین شده) و یا هر چیزِ دیگری که
دلتون خواست، پر کنید و با سالاد تزیین کنید
وااای خدای من ایده هاتون ، نگارش رسپی تون ، ظاهر بی نظیر غذاهاتون ...سخاوتتون در به اشتراک گذاشتن همه دانسته ها و همه نکات ریز و درشت ... همه و همه زبانی جز تحسین برای آدم نمی زاره ! واقعا دست مریزاد
پاسخحذفپیش ترها فقط به نام می شناختمتون و حالا خیلی خوشحالم که اینجا رو اتفاقی پیدا کردم و از دانسته هاتون بهره می برم ... زنده باشید و همیشه برقرار جناب کفایی عزیز
خانم بهار، محبت دارین شما و از بودنتون در اینجا خیلی خیلی خوشحالم
حذف