پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ تیر ۲۴, شنبه

مرغ سنت لوئیز


 
یکی‌ از روشهای سوخاری کردن مرغ همین روش آمریکایی‌ِ  St Iouis هست که البته Worchestersshiressauce هم توش میریزند که بنظر من بود و نبودش یکیه

 مواد لازم برای یک مرغی که بین یک کیلو تا یک کیلو و سیصد گرم وزن داره: 
یک و نیم دسی‌ لیتر خامه
 یک قاشق غذاخوری آب لیمو
دو قاشق چایخوری پودر پاپریکا
یک حبه سیر ریز رنده شده
یک قاشق چایخوری نمک
 یک قاشق چایخوری فلفل 
دو دسی‌ لیتر آرد سوخاری


مرغ (یا قطعات مرغ) را بشویید و تقسیم کنید ..


با خامه، آب لیمو، پاپریکا، سیر و کمی‌ نمک، سس تهیه کنید و با قلم موی آشپزی روی تکه‌های مرغ بمالید
 


آرد سوخاری را نمک و فلفل بپاشید و قطعات مرغ را در آن بغلطانید

ورقه (فویل) آلومینیومی را کمی‌ چرب کنید و تکه‌های مرغ را روی آن قرار بدین و در فر‌ (۱۷۵ درجه) بمدت ۵۵ دقیقه حرارت بدین

سوخاریهای آماده شده را با سالاد سرو کنید



 











هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر