این "ماریناد" مرغ رو یک جایی یادداشت کنید، شاید یه روزی بکار بیاد
مواد لازم برای چهار نفر:
۷۰۰
گرم قطعاتِ مرغ (یا مرغابی)
۸ قاشق غذا خوری روغن مایع
۴ قاشق غذا خوری
آب لیمو
۳ قاشق غذاخوری سرکه
یک حبه سیر ریز رنده شده
یک قاشق چایخوری
ترخون خشک
یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
پوستِ رنده شده ی یک لیمو ترش
طرز تهیه:
همه مواد با هم مخلوط میشوند و به تکههای مرغ اضافه میشوند و ۶ ساعت در یخچال
باقی میماند ..
تکههای
گوشت را روی یک فویل آلومینیومی قرار بدین و مایع ماریناد را روی آنها
بریزید و در فر (۱۷۵ درجه) بمدت ۵۰-۵۵ دقیقه گریل کنید
با ذرتِ آبپز شده و پلو و یا نان، میل کنید
چقدر دل انگیزند اینها جناب کفایی عزیز
پاسخحذفپاینده باشید