شاید اسم "ماهی شکم پر" برای
این غذا زیاد مناسب نباشه، چون من به جای پر کردن شکم ماهی ........
در یک سینی
بین دو ورقه یا دو فیله از ماهی (انواع ماهیها برای اینکار مناسبند)
همان موادی را که در ماهی شکم پر بکار میره یعنی پیاز داغ، سیر داغ،
شنبلیله و گشنیز ریختم، روی سینی را با فویل آلومینیم پوشاندم و در فر
(۲۵۰ درجه سانتیگراد، بمدت ۳۰ دقیقه) حرارت دادم. بعد از ۳۰ دقیقه سینی را
بیرون آوردم، با قاشق، آب و روغن و سبزی را که توی سینی جمع شده بود، روی
ماهی ریختم و دوباره آنرا بمدت ۵ دقیقه "بدون فویل" در فر حرارت دادم تا
اینکه سطح ماهی کمی طلائی شد.
پلواش هم همانطور که در عکس میبینید چیزی نیست غیر از برنج، شوید، لوبیا چشم بلبلی و کمی زعفران. در حقیقت همان شوید باقالیست که جایِ باقالی با لوبیا چشم بلبلی عوض شده. این غذا ی جنوبی را با این فرمِ راحت و جدید امتحان کنید
پلواش هم همانطور که در عکس میبینید چیزی نیست غیر از برنج، شوید، لوبیا چشم بلبلی و کمی زعفران. در حقیقت همان شوید باقالیست که جایِ باقالی با لوبیا چشم بلبلی عوض شده. این غذا ی جنوبی را با این فرمِ راحت و جدید امتحان کنید
دستتون دردنکنه برای حفظ این غذاها امتحانش میکنم
پاسخحذفسلام خانم، نوش جانتان
حذفخیلی ایده ی خوبیه که ماهی شکم پر رو با فیله ی ماهی درست کردید،دستتون درد نکنه جناب کفایی.
پاسخحذفسلام خانم ارغوان، قابل شما رو نداشت
حذفسللام . ممنونم از دستورای خوبتون. اما راستش این غذا که یک پلوی تهرانی هست به نام گنده پلو معروفه. اسم صحیحش گُنده پلو هست. gonde polo.
پاسخحذفسلام خانم، باور کنید با اینکه تهرانی هستم اما این پلو را با این اسم نشنیده بودم. ممنون از شما که تصحیح کردین. من در این پست بیشتر به "ماهی شکم پر" نظر داشتم که یک غذا ی جنوبی ست
حذف