پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ تیر ۲۵, یکشنبه

بادمجان شکم پر

 
غذا یا پیش غذای شیک و خوشمزه

بادمجان را از درازا به دو نیمه تقسیم کنید، با نوک چاقو ضربدر بزنید و در فر‌ حرارت بدین
 
 
سطح بادمجان که طلائی شد، از فر‌ در آورده و داخل آنرا خالی‌ کنید (ضربدر زدنِ قبلی‌ با چاقو اینکار رو راحت تر می‌کنه). گوشت چرخ کرده را با پیاز، سیر و رب گوجه (به اندازه‌های دلخواه) سرخ کنید و در دقایق آخر بادمجان را به آن اضافه کنید. این مخلوط را به داخل پوست‌های بادمجان برگردانید و روی آنها مقداری پنیر (ترجیحا پنیر موزارلا) بریزید و با حرارت ۲۲۵ درجه سانتیگراد در فر‌ حرارت بدین تا اینکه سطح پنیر قدری تغییر رنگ پیدا کند. برای تزیین میتونید (از جمله) از گوجه فرنگی‌‌های مینیاتوری استفاده کنید

۲ نظر:

  1. به به!طاهرش که عالیه.حتما"خوشمزه هم هست.

    پاسخحذف
  2. اقا دسته گلت درد نکنه کیف کردم از اینهمه سلیقه

    پاسخحذف