غذا یا پیش غذای شیک و خوشمزه
سطح
بادمجان که طلائی شد، از فر در آورده و داخل آنرا خالی کنید (ضربدر زدنِ
قبلی با چاقو اینکار رو راحت تر میکنه). گوشت چرخ کرده را با پیاز، سیر و
رب گوجه (به اندازههای دلخواه) سرخ کنید و در دقایق آخر بادمجان را به آن
اضافه کنید. این مخلوط را به داخل پوستهای بادمجان برگردانید و روی آنها
مقداری پنیر (ترجیحا پنیر موزارلا) بریزید و با حرارت ۲۲۵ درجه سانتیگراد
در فر حرارت بدین تا اینکه سطح پنیر قدری تغییر رنگ پیدا کند. برای تزیین
میتونید (از جمله) از گوجه فرنگیهای مینیاتوری استفاده کنید
به به!طاهرش که عالیه.حتما"خوشمزه هم هست.
پاسخحذفاقا دسته گلت درد نکنه کیف کردم از اینهمه سلیقه
پاسخحذف