روش یونانی برای مزه دار کردن گوشت جوجه قبل از کباب کردن آن. ضمن اینکه این نوع جوجه کباب شده را میشه حتا به حالت سرد هم مصرف کرد که در این صورت بهتره با سالاد مخلوط بشه
مواد لازم برای چهار نفر:
- یک کیلو فیله ی مرغ، ترجیحا قسمت ران
- دو دسی لیتر ماست چکیده ی پر چرب
- یک قاشق چایخوری زیره
- دو حبه سیر رنده شده
- یک قاشق چایخوری پودر پاپریکا
- یک قاشق چایخوری فلفل چیلی
- یک قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه:
تمام مواد را همراه با گوشتهای مرغ در یک کاسه بریزید و بخوبی با هم مخلوط کنید و آنرا "حداقل یک ساعت" در یخچال نگاه دارید. بعد از اینمدت گوشتها را روی منقل کباب کنید و همراه با (بعنوان مثال) بادمجون کبابی و سایر سبزیجات در بشقاب بچینید و مقداری کره را ذوب کنید و با برس روی بادمجونها بکشید.
گوشتهای مزه دار شده را همچنین میتوانید در روغن سرخ کنید که در اینصورت اسمش "جوجه کباب" نمیشه.
نوش جان شما و افراد خانواده
مرسی آقای کفایی گرامی. من از ماست برای خوابانده و ترد شدن گوشت مرغ استفاده میکردم. ولی تو مخلوطم هیچ وقت زیره و سیر رنده شده استفاده نکردم. ممنون همیشه راه حلهای متنوع ارائه میکنید.
پاسخحذفممنون از همراهی شما خانم هیوا. غذاهای کشورهای اطراف دریای مدیترانه، به ذائقه ی ما ایرانیها نزدیکه
حذف