به شکلات میشه بکمک مواد دیگر (در اینجا کورن فلکس) فرم داد و دسر زیبایی فراهم کرد
صد گرم شکلات را بکمک مایکروفر و یا از طریق بخار دادن ذوب کنید. داخل آن یک قاشق غذاخوری روغن مایع بریزید. یک مشت کورن فلکس را با آن مخلوط کنید. فرمهای کاغذی مافین را درون فرم فلزی مافین قرار بدین
از مخلوطی که درست کرده اید، داخل فرمها بریزید و با پشت قاشق شکلاتها را به سمت دیواره ی فرمها هدایت کنید بطوریکه حفرهای در آن وسط بوجود بیاد. فرمهای پر شده را در جایی خنک قرار بدین تا شکلاتها به خود فرم بگیرند. سپس آنها را با احتیاط از فرمهای کاغذی جدا کنید و داخل سبدها را با خامه پر کنید (من خامه را با رنگ خوراکی آبی رنگ کردم). با چند تار زعفران آنها را تزیین کنید.
اون یک قاشق روغنی را که به شکلات اضافه کردید، دو خاصیت دارد. اول اینکه شکلات رنگ برّاق تری پیدا میکند و دوم اینکه کار کردن با شکلات ذوب شده، آسان تر میشود، یعنی شکلات سیال تر میشود و براحتی میشه همش زد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر