پستهای پرطرفدار
-
آبگوشت را اگر با گوشت زیاد، درست کنید، خوشمزهترین غذا ی دنیا میشه، هم گوشت کوبیده ش و هم تریدش. بهترین دستوری که برای آبگو...
-
اون ماهی سفیدهای چرب و مفید و باارزشِ دریای خزر را در واقع ما با سرخ کردنهای بیرحمانه، بی ارزش میکردیم. باهاش "مقوا سرخ کرده...
-
طریقه ی جدیدی برای کباب کردنِ انواعِ گوشت با استفاده از تخته ی چوبی
تولد لیلا عزیز مبارک ایشالا تولد صد سالگیشون در کنار استاد کفایی عزیز
پاسخحذفمرسی مرسی، محبت دارین شما
پاسخحذفتولد دختر نازنین و زیباتون مبارک، همیشه شاد و موفّق باشه
پاسخحذفمرسی خانم فرانک، ممنونم از شما
حذفزادروزدختر زیباتون شادباش
پاسخحذفاز شما ممنونم خانم هیوا
حذفتولد دختر گلتون رو تبریک میگم استاد. ایشالا سایه تون سالهای سال بالای سر خانواده تون باشه و سلامت و شاد باشین.
پاسخحذفهومن خانِ عزیز، ممنونم از شما
حذفtavalode dokhtar khanoome Golo nazetoon ro tabrik arz mikonam.movafagh o salamat bashan dar kenare shoma pedare honarmand.kash dastoore kaike Ziba va vasvase angizetoon ro ham gozashte boodid.
پاسخحذفسلام خانم مرمر، خیلی محبت دارین، ممنونم از شما. در باره ی کیک تولد در جواب خانم فرانک در یک کامنت به تفصیل نوشته ام. آخرین کامنت از پست "آشپز شدن چه آسان، آشپز شدن چه مشکل". بیزحمت به آنجا مراجعه کنید. امکانِ لینک گذاشتن وجود نداشت بدبختانه
حذف