پستهای پرطرفدار
-
شامی آرد نخودچی شاید یکی از قدیمیترین غذاهایی باشه که به "سبد غذا یی ایران" تعلق داره، حتا ناصرالدین شاه هم وقتی...
-
خمیر ترش با "مخمر" فرق داره. مخمر در دو نوع خشک و تازه در بازار برای خرید وجود داره، اما "خمیر ترش" را فعلا فقط...
۱۳۹۳ مهر ۲۴, پنجشنبه
۱۳۹۳ مرداد ۲۹, چهارشنبه
۱۳۹۳ مرداد ۲۵, شنبه
۱۳۹۳ تیر ۱۲, پنجشنبه
Pizza Dip
اینهفته دخترِ خوبم پیش من هست و شریکِ بالکن نشینیهای من شده. برایش امروز پیتزا را به یک فرمِ عجیب درست کردم، یعنی اینکه تمام موادی را که روی نون پیتزا میریزند اعم از سس پیتزا، پنیر پیتزا و قارچ و سوسیس را، ابتدا داخلِ "غذا ساز" ریختم و خرد و با هم مخلوط کردم، سپس آنها را داخلِ "آرام پز" بمدت یکساعت حرارت دادم و با برشهایی از نان باگت که برشته شده بود، جلویش گذاشتم که خورد و صدایش هم در نیامد. ایده از سایت Realhousemoms.com بود و اسمش "پیتزا - دیپ" هست و من بی تقصیرم. دستور "سس پیتزا" را میتوانید در اینجا ، ببینید.
۱۳۹۳ خرداد ۳۱, شنبه
جشنِ یلدای تابستانی در سوئد
برعکسِ ما ایرانیها که بلندترین شبِ سال (یلدا) را جشن میگیریم، سوئدیها بلندترین روزِ سال را که امروز است را جشن میگیرند. دیشب را، برای استقبال بدامن طبیعت رفتند و با هیزم و ذغال آتشی افروختند و گوشتی کباب کردند و خوردند و همراه با توت فرنگی، تا خرخره نوشیدند. الان هم که من این پست را میگذارم، اکثراً یا خواب هستند و یا اینکه بیدار شده اند و از "سردرد" مینالند. اما من که اینروزها چلاق هستم و در "مرخصی استعلاجی" بسر میبرم، در خانه ی دوست داشتنیِ خود, باقی ماندم و یک همبرگرِ خانگی برای خودم فراهم نمودم و نوشابهای برای خودم باز کردم و چون پای بیرون رفتن و خرید کردن نداشتم، به جای توت فرنگی، "ترب قرمز" گاز زدم. جای شما دوستانِ وبلاگی که اینروزها حالی از من نمیپرسید، خالی بود.
۱۳۹۳ اردیبهشت ۳۰, سهشنبه
۱۳۹۳ اردیبهشت ۶, شنبه
اشتراک در:
پستها (Atom)