برعکسِ ما ایرانیها که بلندترین شبِ سال (یلدا) را جشن میگیریم، سوئدیها بلندترین روزِ سال را که امروز است را جشن میگیرند. دیشب را، برای استقبال بدامن طبیعت رفتند و با هیزم و ذغال آتشی افروختند و گوشتی کباب کردند و خوردند و همراه با توت فرنگی، تا خرخره نوشیدند. الان هم که من این پست را میگذارم، اکثراً یا خواب هستند و یا اینکه بیدار شده اند و از "سردرد" مینالند. اما من که اینروزها چلاق هستم و در "مرخصی استعلاجی" بسر میبرم، در خانه ی دوست داشتنیِ خود, باقی ماندم و یک همبرگرِ خانگی برای خودم فراهم نمودم و نوشابهای برای خودم باز کردم و چون پای بیرون رفتن و خرید کردن نداشتم، به جای توت فرنگی، "ترب قرمز" گاز زدم. جای شما دوستانِ وبلاگی که اینروزها حالی از من نمیپرسید، خالی بود.
در ماهیتابه کاملا بدون روغن سرخ میشه. وقتی اطرافِ همبرگر قهوهای رنگ میشه و گوشت آب میندازه، باید آنرا برگرداند و طرفِ دیگرش را تا اندازهای روی حرارتِ متوسط سرخ کرد که آبِ داخلِ ماهیتابه کاملا بخار شده باشد.
سلام استاد. بلا دور باشه. امیدوارم کوتاهی ما رو ببخشید و زودتر سرپا بشین.
پاسخحذفممنونم هومن خانِ عزیز
حذفسلام آقای کفایی. من هر روز اینجا رو چک می کردم لی نمیدونستم از کسالته که آپ نمی کنید.انشالا که بهتر باشید.
پاسخحذفمحبت دارین، ممنونم از شما
حذفسلام استاد عزيز
پاسخحذفچقدر که بنده به شما ارادت دارم نميدونيد
اميدوارم هميشه بسلامتي و شادي باشيد.
شکی ندارم که این ارادت و علاقه دوسویه ست، کاش میدونستم کی هستین
حذف