این معجونِ خوشمزه در حقیقت یکنوع پیش غذا ی بین المللی به اسم Squash First Course هست که امروزه "چند منظوره" شده، بدین معنی که غیر از پیش غذا، از آن بعنوان "تاپاس" و همچنین "سسِ پاستای گیاهی" هم استفاده میکنند.
ریحان و نعنا را در گلدان داشتم و همچنین یک کدوی بزرگ و تازه در یخچال، که وجود اینها انگیزهای شد برای درست کردن این غذا که مرا دو روز تعطیل (شنبه و یکشنبه) از گرسنگی نجات داد.
مواد مورد نیاز:
- یکعدد کدوی بزرگ که خیلی درشت رنده شده و سپس آبکش شده. چلاندن لازم نداره
- چند شاخه ریحان و نعنا که ساطوری میشوند و در نهایت به اندازه ی ۳-۴ قاشق غذا خوری درمیآیند
- یکعدد پیاز درشت که با چاقو ریز خرد میشود و مدتی در روغن تفت داده میشه تا مقداری سبک بشه
- دو عدد تخم مرغ
- دو حبه سیر که ریز رنده شده
- چهار قاشق غذا خوری پنیر سفید که ریز خرد شده، یا اینکه اگر در دسترس هست از Cottage Cheese استفاده کنید
- سه قاشق غذا خوری پودر سوخاری
- نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه:
تخم مرغها را در یک کاسه بشکنید و مدتی با چنگال هم بزنید. پودر سوخاری را به آن اضافه کنید و هم بزنید و سپس ده دقیقه استراحت بدین. بقیه ی مواد بالا را بدون هیچگونه ترتیبِ خاصی در همان کاسه بریزید و بخوبی مخلوط کنید. مایهای بدست میاد که چندان غلیظ نیست و نمیتوان به آن فرم داد. تقریبا مثل مایه ی کوکو سبزی میشه. در یک ماهیتابه روغن مایع (یا مثل من روغن زیتون) بریزید و مایه را همراه با همزدنهای پی در پی مثل موقعی که با گوشت چرخ کرده سس پاستا درست میکنید، بمدت ده دقیقه حرارت بدین. نوش جان
بعنوان سس گیاهیِ پاستا
و یا بعنوان پیش غذا و یا حتا غذا، همراه با نون
شف ابراهیمیِ گرامی از مایه ی این معجون، با ابتکار و مهارت یکنوع کوکو تهیه کرده بودند که طرز تهیه آنرا میتوانید در وبلاگ ایشان My Kitchen بخوانید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر