پستهای پرطرفدار
-
اون ماهی سفیدهای چرب و مفید و باارزشِ دریای خزر را در واقع ما با سرخ کردنهای بیرحمانه، بی ارزش میکردیم. باهاش "مقوا سرخ کرده...
-
غذا ی بیست دقیقه ای. سیب زمینی مجبوری با ماهی _ سیب زمینی را با پوستش چهار قاچ کنید، با اسپری روغن مایع بپاشید، نمک و فلفل، بمد...
ممنون ...من درست کرم....عااااالی شد...
پاسخحذفمحبت کردین، مرسی
حذفasheghe in jomlatoonam:sare pirio marekegiri. mamnoon.manam dorost kardam alii bood tamesh.weblogetoona mobarakk.daste haniye ham dard nakone.bazam montazere dastooraye khoshmaze az shoma hastym.
پاسخحذفمرسی خانم خوب. شما خانم بهاره ی خودمون هستین ؟؟
حذفاستاد کفائی تبریک عرض میکنم بابت ایجاد این وبلاگ. دسترسی ما به اطلاعات مفید شما آسانتر شد.
پاسخحذفجناب شرافت، از بودن شما در اینجا خیلی خوشحالم
حذفبه به جناب کفایی تبریک.خیلی راحتر میتوان به دستورها و تجربیات عالی شما دسترسی پیدا کرد.تشکر.با اجازه من به لینک دوستان اضافه میکنم تا راحتتر بتوانم وارد وب بشم.
پاسخحذفضمنا با دل جوان,پر از انرژی و شاد ی که دارید, شما همیشه جوانید.
خیلی خیلی ممنونم از شما خانم مژگان
حذفجناب کفایی عزیز خیلی خیلی تبریک برای این وب لاگ عالیتون.خیلی خوبه که تمام کارای زیباتون رو اینجا میشه به صورت یک جا دید و استفاده کرد.برقرار باشید
پاسخحذفساحل
چه خوب که صدای پای این خانم خوب و بامزه، در اینجا هم شنیده شد
حذفمبارک وبلاگ بسیار خوشمزتون چقدر هم با مزه نوشتید
پاسخحذفحتما درستش میکنم قوووول میدم :) دستتون درد نکنه
سلام خانم لیلا، از بودنتون خیلی خوشحالم. لطفا اگر درست کردین، روی اون میز آنتیک چند تا عکس ازش برامون بگیرین :)
حذف