پاستای Cannelloni در حقیقت ورقههای لازانیاست که بشکل استوانه در آمده ست
طرز تهیه:
تعداد مورد نیاز از استوانهها را بمدت چهار دقیقه در آب نمکدار بپزید و آبکش کنید.
سس پاستای بولونز را طبق این دستور آماده کنید و داخل استوانهها را با این سس پر کنید و روی سینی فر کنار همدیگه قرارشان بدهید و آنها را بمدت بیست دقیقه در فر (۱۷۵ درجه) حرارت بدهید. در پنج دقیقه ی آخر چند ورقه پنیر (پنیر پیتزا) روی استوانهها بگذارید و وقتی پنیرها رنگ طلایی بخودشان گرفتند، سینی را از فر خارج کنید و همراه با سالاد و سبزیجات سرو کنید. نوش جان شما و افراد خانواده
بسیار اشتها برانگیزِ. مرسی. دستتون درد نکنه.
پاسخحذفسلام خانم هیوا، قابل شما رو نداشت
حذف