بیشتر از ده پانزده سال نیست که سالادها بعنوان "یک وعده کامل غذایی" در خانهها و رستورانها سرو میشوند، اما این نوع سالادهای "دو منظوره" بهتر است که حتی المقدور حاوی تمامی مواد مفید و ضروری از قبیل پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها، کربوهیدراتها و سایر موادی که "سیستم دفاعی بدن" را تقویت میکنند، باشند.
فهرست اسامی شرکت کنندگان در این ظرف سالاد:
- بلغور
- فلفل دلمهای سبز و قرمز
- ترب سیاه
- گوجه فرنگی مینیاتوری که نسبت به گوجه فرنگیهای معمولی، مزه ی قویتری داره
- پیاز قرمز
- پنیر لیقوان یا مشابه
- بادام هندی
و ادویه مخصوص سالاد
این نوع سالاد را میتوان با سسهایی که مایونز را بعنوان "ماده اصلی " در خود دارند، مصرف کرد اما انتخاب من "آبلیمو + روغن زیتون" بود.
نوش جان
من عاشق سالادم. به به.
پاسخحذفراستی اون جمله قبلی که تو نمایه خودتون گذاشته بودین خیلی باحال بودااا. حیف برش داشتین.
حسب الامر جنابعالی، جملهای را که برداشته بودم گذاشتم سر جاش :) ممنون که گاهی به اینجا سر میزنید
پاسخحذفخواهش میکنم. لطف کردید. خیلی وبلاگتون رو دوست دارم با این غذاهای لذیذ و عکسهای اشتها برانگیز.
حذفمحبت دارین، مرسی
حذفسلام استاد گرامی،
پاسخحذفخیلی ممنون بابت مطالب جالبی که مینویسید، عکسهای زیباتون و نکتههای ارزشمندی که با ما تقسیم میکنید...من نه به آشپزی علاقه دارم و نه آدم شکمویی هستم ولی با این حال این بلاگ شما با من کاری کرده که روزی چند بار میام بهتون سر میزنم و لذت میبرم از خوندن مطالبتون..براتون آرزوی موفقیت دارم
سلام بزرگوار و مهربون. بر من منّت میگذارید که به اینجا سر میزنید. قدمتون روی چشم
حذف