شام چی داریم؟؟
پستهای پرطرفدار
نودل چینی
نودل چینی با روشی متفاوت از پاستا و اسپاگتی پخته میشه، به این ترتیب که آب و نمک را به نقطه جوش میرسانید و قابلمه را از روی شعله برمی...
بادام پرورده
بادام را هم میشود مثل زیتون پروراند.
اکبر جوجه
معروف است که آمریکاییها در "طبخ مرغ" حرف اول را میزنند و بیشتر از ده نوع روش و رسپی برای پختن مرغ دارند که "کنتاکی و س...
آلبوم شماره سه
۱۳۹۲ خرداد ۲۸, سهشنبه
پیش غذا ی تابستانی
۲ نظر:
ناشناس
۲۹ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۳:۳۳
بسیار باسلیقه و اشتهااور. ممنون استاد
پاسخ
حذف
پاسخها
Hosein Kafaii
۲۹ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۱۴
منهم از شما ممنونم که به این وبلاگ سر میزنید
حذف
پاسخها
پاسخ
پاسخ
افزودن نظر
بارگیری بیشتر...
پیام جدیدتر
پیام قدیمی تر
صفحهٔ اصلی
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
بسیار باسلیقه و اشتهااور. ممنون استاد
پاسخحذفمنهم از شما ممنونم که به این وبلاگ سر میزنید
حذف