اگر به هم شکل و هم اندازه بودنِ کتلت ها، شامیها و همبرگرهایی که میپزید، اهمیت میدین از این روش ساده که در آشپز خانههای رستورانها بکار میرود، استفاده کنید
یک ملاقه را زیر شیر آب خیس کنید و داخل آنرا بطور فشرده از مایه کتلت خود پر و لبریز کنید
یک چاقو را به لبههای ملاقه تکیه دهید و قسمت اضافیِ مایه را که لبریز شده، ببرید
قسمت اضافه را جدا کنید، بطوریکه مایه ی باقیمانده در ملاقه سطح صاف پیدا کند
محتویات ملاقه را کفّ دست خود برگردانید و خالی کنید
با دست دیگر به آرامی مایه را پهن کنید تا ضخامتِ دلخواهتان را پیدا کند
ملاقه را دوباره خیس کنید و همین عمل را تکرار کنید. کتلتها به اینصورت فرم پیدا میکنند و همه ی آنها دارای وزن و ظاهر یکنواختی میشوند.
در اینجا از یک ملاقه ی بیضی شکل استفاده شده بود که برای شکل دادن به "کتلت" ایدهآل است
خیلی عالی بود. ممنون که این روش را به اشتراک گذاشتید.
پاسخحذفموفق باشید.
با دستگاه فلافل هم میشه :دی
پاسخحذفاگر ایران باشید همه لوازم آشپزی فروشی ها قالب کتلت دارند.
پاسخحذفولی زیبای این روش به ابتکار و در دسترس بودنش در همه جاست.
با اجازه لینکتون می کنم.