معرفی میکنم: یکنوع پنیر سفید کاملا بی نمک هست (keso) که بشکل دانههای کشمش یا زرشک در آمده اند. سالامی هست که با گوشت گوزنهای شمالی درست میشه. ژامبون هست که بصورت یک ورقه روی اون نونِ گردِ سنتی، قرار گرفته. خیارهای Västerås هست که بد قیافه هستند اما پلاسیده نیستند :). چای و شکر تصفیه نشده قهوهای رنگ هست که در ایران به "شکر قرمز مازندران" معروفه. بقیه مواد هم که معرف حضورتون هست
پستهای پرطرفدار
-
نودل چینی با روشی متفاوت از پاستا و اسپاگتی پخته میشه، به این ترتیب که آب و نمک را به نقطه جوش میرسانید و قابلمه را از روی شعله برمی...
-
معروف است که آمریکاییها در "طبخ مرغ" حرف اول را میزنند و بیشتر از ده نوع روش و رسپی برای پختن مرغ دارند که "کنتاکی و س...
-
کباب ترش گیلانی در حقیقت تکههای گوشت "ماریناد شده" هستند که بعد از چند ساعتی به سیخ کشیده میشوند و روی آتش ذغال یا کباب ...
۱۳۹۱ شهریور ۷, سهشنبه
صبحانه شمال اروپا
معرفی میکنم: یکنوع پنیر سفید کاملا بی نمک هست (keso) که بشکل دانههای کشمش یا زرشک در آمده اند. سالامی هست که با گوشت گوزنهای شمالی درست میشه. ژامبون هست که بصورت یک ورقه روی اون نونِ گردِ سنتی، قرار گرفته. خیارهای Västerås هست که بد قیافه هستند اما پلاسیده نیستند :). چای و شکر تصفیه نشده قهوهای رنگ هست که در ایران به "شکر قرمز مازندران" معروفه. بقیه مواد هم که معرف حضورتون هست
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
وافعا فوق العاده و اشتها بازکنه. فقط یه توضیح درمورد مواد موجود بدین. ممنون
پاسخحذفجناب شرافت، توضیحات رو اضافه کردم
حذفخوشوقتم از آشنایی تک تکشون :))))))))))
پاسخحذفحالا از کدوم شروع کنم؟ اون نون خیلی بامزه ست
:))))))))
حذفسلام جناب کفایی.مدتی است که من نتونستم از سد فیلتر ها بگذرم.امشب توانستم و اینجا یکی از انتخاب هام بود.به به ممنون.من خیلی keso دوست دارم و اونحا همیشه این پنیر را میخورم چون هم کم چربی است و هم خوشمزه.اما خیار شورها را دوست ندارم.سالامی هم که حرف نداره.خیلی خیلی مرسی از این عکس زیبا :)
پاسخحذف