چند وقت پیش در جایی دیدم که یک آشپز معروف سوئدی به سسِ بولونز، خامه و دارچین هم اضافه کرد که در عمل این سسِ معروف را بسیار خوشمزه تر میکنه.
دستور اصلی سسِ پاستای بولونز را "در اینجا" میتوانید پیدا کنید که به آن مقداری خامه و دارچین هم اضافه میکنید و یا اینکه دارچین را مثل نمک و فلفل، روی غذا میپاشید. سس بولونز بسیار شبیه به سسهای اسپاگتی خودمان است و گویا کسی که برای اولین بار پاستا و اسپاگتی را به ایران وارد کرده، همراه با آن سسِ بولونز را هم معرفی کرده که بعدها ما ایرانیها به سلیقه ی خودمان کمی تغییرش داده ایم.
ضمناً چند وقت پیش مسابقه ی انتخابِ "بهترین آشپز" را تماشا میکردم که از شرکت کنندگان خواسته شد "سس بولونز" درست کنند که در نهایت هیئت داوری سسهایی را که طعم گوجه فرنگی داشتند را مردود اعلام کردند که این بدین معنی ست که در سس بولونز نباید آنقدر زیاد از گوجه فرنگی و یا رب گوجه فرنگی استفاده کرد که طعمش بر طعمِ گوشت غالب بشود. در ایران ما فکر میکنیم که این "بویِ خامی" رب است که طعم غذا را خراب کرده، در حالیکه اینطور نیست و فقط استفاده ی زیاده از حد از گوجه فرنگی ست که طعم گوشت و سایر مواد را محو میکند. نوش جان
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر