کباب لقمهای شکل جدیدی از "کباب کوبیده" است که زیبایی بیشتری به ظرف غذا میبخشه
مایه کباب کوبیده را طبق این دستور درست کنید و طبق شکلهای سمت راستِ عکس زیر، به سیخ بکشید. سپس بکمک یک کاردِ میوه خوری مرزهای بینِ لقمهها را بوجود بیاورید بطوریکه سیخهای کباب مانند شکلهای سمتِ چپِ عکس زیر بشوند. طبق معمولِ سنواتی کبابها را روی آتیش زغال و یا کباب پزه برقی حرارت بدین و با چلو کره سرو کنید.
برای اینکه ظرف چلو کباب بصورت یک "پای" دربیاید، بعد از آبکش کردنِ برنج، یک ورقه نان لواش یا تافتون را در ماهیتابه تفلون که بخوبی به روغن آغشته شده، قرار بدین و برنج آبکش شده را روی آن بریزید. یک سینیِ بزرگ را بعنوان در روی ماهیتابه قرار بدین و چلو را به اصطلاح دم کنید. قبلا باید روی ورقه ی نان، چندین سوراخ ایجاد کرده باشید. بعد از آماده شدن چلو، ماهیتابه را با احتیاط روی همان سینی برگردانید و تهدیگ را به آرامی از پلو جدا کنید و داخل دیس قرار بدین و چلو را روی آن بریزید.
نوش جان شما و میهمانان
شاهکاره استاد ممنون
پاسخحذفمرسی مرسی
حذفکبابی آی کبابی
پاسخحذفدو تا سیخ با گوجه اضافه بفرست برام، کبابی آی کبابی
چه هیستریک :))
حذفاین نظر توسط نویسنده حذف شده است.
حذف