پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ مهر ۱۴, جمعه

یک نوع نان با خمیر ترش


نونهایی که با خمیر ترش درست میشوند، طعم و مزه و پوکیِ خاصی‌ دارند، نمونه ش "نون بولکی"‌های خودمون و یا نون باگت‌های امروزی. در زیر طرز تهیه یکی‌ از نون‌های معروف به "حجیم" آورده شده که پس از ورقه شدن و تست (toast) شدن در Toaster, مورد استفاده‌های زیادی پیدا می‌کنه.

۱۳۹۱ مهر ۱۳, پنجشنبه

سوپ ذرت


سوپ ذرت یک سوپِ شیرین است که با روش زیر تهیه میشود.

خمیر ترش


خمیر ترش با "مخمر" فرق داره. مخمر در دو نوع خشک و تازه در بازار برای خرید وجود داره، اما "خمیر ترش" را فعلا فقط فروشگاه‌های مواد غذا یی خیلی‌ بزرگ برای فروش عرضه میکنند. خمیر ترش را در خانه هم می‌توان طبق روش زیر درست کرد:

۱۳۹۱ شهریور ۲۷, دوشنبه

کباب ترش گیلانی


کباب ترش گیلانی در حقیقت تکه‌های گوشت "ماریناد شده" هستند که بعد از چند ساعتی‌ به سیخ کشیده میشوند و روی آتش ذغال یا کباب پزه برقی و یا در فر‌، گریل میشوند.

۱۳۹۱ شهریور ۲۲, چهارشنبه

آبگوشت ولایتی - با یادی از ولایت طهران



آبگوشت را اگر با گوشت زیاد، درست کنید، خوشمزه‌ترین غذا ی دنیا می‌شه، هم گوشت کوبیده ش و هم تریدش. 
بهترین دستوری که برای آبگوشت وجود داره، دستور معروف به "دو - ۲" هست که مواد لازمش عبارتند از :

مرغ در فر‌



برای این غذا ۸-۹ تا ران مرغ در نظر بگیرید که برای شاید سه نفر کافی‌ باشه. طبق عکس زیر، قسمت پایین رانها رو جدا کنید و دور بریزید و خیال خودتون رو راحت کنید. این قسمت از ران نه تنها هیچوقت خورده نمی‌شه، بلکه ظاهر زشتی را هم به ظرف غذا میبخشه.

۱۳۹۱ شهریور ۱۸, شنبه

نودل چینی‌


نودل چینی‌ با روشی‌ متفاوت از پاستا و اسپاگتی پخته می‌شه، به این ترتیب که آب و نمک را به نقطه جوش میرسانید و قابلمه را از روی شعله برمیدارید و نودل‌ها را بلافاصله داخل آب می‌ریزید و در قابلمه را می‌گذارید و بعد از پنج دقیقه آنرا آبکش می‌کنید و با کمی‌ کره بهمراه مواد گوشتی یا گیاهی (در عکس سوسیس Mini Chorizo) سرو می‌کنید