پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۲ بهمن ۲۳, چهارشنبه

مرغِ کاری (curry) به شیوه ی سوئدی


مرغ کاری به شیوه ی سوئدی، از نظر نحوه ی طبخ، تفاوتهایی با مرغ کاری خودمان داره که بهش اشاره شده.


برای پختن این نوع مرغ، به یکعدد مرغ تازه ی پوست کنده که به قطعات مختلف تقسیم شده است، مقداری خامه، پودر کاری (curry)، آرد، پیاز، نمک، فلفل، زرد چوبه و برگ بو نیاز دارید.

 طرز تهیه:

مرغ را به روشی‌ که "در اینجا" شرح داده شده است، بپزید و سپس در کره و روغن سرخ کنید. آب مرغ را کنار بگذارید.
حال یکی‌ دو قاشق آرد گندم را بو بدهید (یعنی‌ بدون روغن تفت بدهید)، به آن خامه اضافه کنید و همچنین اون آب مرغی را که حاصل از پختنِ مرغ بود، به این مجموعه اضافه کنید و نمک و فلفل آنرا بچشید و در حدی که رنگِ این سس به رنگ زرد متمایل شود (تقریبا یک قاشق غذاخوری)، به آن "پودر کاری" اضافه کنید. بدین ترتیب "سس کاری" آماده شده است و حال باید مرغ‌های سرخ شده را داخل این سس قرار بدین و اجازه بدین که بمدت پانزده دقیقه با حرارت کم، مزه‌ها با هم ترکیب شوند.

همانطور که ملاحظه فرمودید، در این روش، مرغ ابتدا پخته و بعد سرخ میشود. سپس "سس کاری" با استفاده از آب مرغ تهیه
 میشود و تکه‌های مرغِ سرخ شده در این سس قرار میگیرند و مدتی‌ حرارت داده میشوند. یعنی‌ بر خلاف ورژن ایرانی‌ِ خودمان که فقط به آبی که مرغ در آن در حال پختن است، مقداری پودر کاری اضافه می‌کنیم.  ی


این غذا را می‌توان با نون، چلو و یا سیب زمینی‌ سرخ شده و یا پخته شده، سرو کرد. نوش جان. بای بای تا پستِ بعدی


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر