این کادر را "elisabet" پیشنهاد و توصیه کرد و مجبورم کرد که برای اولین بار دوربین را روی سه پایه قرار بدم (چقدر خوشحال میشه که اسمش رو اینجا ببینه). غذا هم همون سس بولونزِ تکمیل شده است که دستورش را میتوانید "در اینجا" بخوانید.
پستهای پرطرفدار
-
خمیر ترش با "مخمر" فرق داره. مخمر در دو نوع خشک و تازه در بازار برای خرید وجود داره، اما "خمیر ترش" را فعلا فقط...
-
شامی آرد نخودچی شاید یکی از قدیمیترین غذاهایی باشه که به "سبد غذا یی ایران" تعلق داره، حتا ناصرالدین شاه هم وقتی...
-
آبگوشت را اگر با گوشت زیاد، درست کنید، خوشمزهترین غذا ی دنیا میشه، هم گوشت کوبیده ش و هم تریدش. بهترین دستوری که برای آبگو...
خوشحالم که از سه پایه استفاده کردین. کارهاتون دیدنی تر از قبل میشه استاد.
پاسخحذفهومن خان، وقتی دوربین Stabilizer داره، چندان فرقی نمیکنه که با سه پایه و یا بدون سه پایه عکس بگیریم، اینطور نیست؟
حذفهمینطوره استاد. استفاده از استابیلایزر دوربین خوبه ولی به پای سه پایه نمیرسه. با استفاده از سه پایه، علاوه بر یک تصویر بدون لرزش، یک کادر خوب رو میشه بدون زحمت شکار کرد. که صد البته، کادر و نورپردازی عکسهای شما بسیار عالی هستند.
حذف