این کادر را "elisabet" پیشنهاد و توصیه کرد و مجبورم کرد که برای اولین بار دوربین را روی سه پایه قرار بدم (چقدر خوشحال میشه که اسمش رو اینجا ببینه). غذا هم همون سس بولونزِ تکمیل شده است که دستورش را میتوانید "در اینجا" بخوانید.
پستهای پرطرفدار
-
نودل چینی با روشی متفاوت از پاستا و اسپاگتی پخته میشه، به این ترتیب که آب و نمک را به نقطه جوش میرسانید و قابلمه را از روی شعله برمی...
-
معروف است که آمریکاییها در "طبخ مرغ" حرف اول را میزنند و بیشتر از ده نوع روش و رسپی برای پختن مرغ دارند که "کنتاکی و س...
-
کباب ترش گیلانی در حقیقت تکههای گوشت "ماریناد شده" هستند که بعد از چند ساعتی به سیخ کشیده میشوند و روی آتش ذغال یا کباب ...
خوشحالم که از سه پایه استفاده کردین. کارهاتون دیدنی تر از قبل میشه استاد.
پاسخحذفهومن خان، وقتی دوربین Stabilizer داره، چندان فرقی نمیکنه که با سه پایه و یا بدون سه پایه عکس بگیریم، اینطور نیست؟
حذفهمینطوره استاد. استفاده از استابیلایزر دوربین خوبه ولی به پای سه پایه نمیرسه. با استفاده از سه پایه، علاوه بر یک تصویر بدون لرزش، یک کادر خوب رو میشه بدون زحمت شکار کرد. که صد البته، کادر و نورپردازی عکسهای شما بسیار عالی هستند.
حذف