نون پیتا از جمله نون هائیست که مصرف چند گانه دارند و با موادهای مختلفی مصرف میشود که معمولترین ومعروفترین آن، "دنر کباب" است.
برای تهیه ی این نوع نان، میتوانید از خمیرِ نان بربری که دستورش در همین وبلاگ و "در اینجا" آمده است، استفاده کنید.
اما وقتی از خمیر چونه میگیرید، چونههای کوچکتر، یعنی کمی بزرگتر از یک گردو، بگیرید و آنها را بمدت نیم ساعت زیر دستمالِ مرطوب، استراحت بدین. به توضیحات من در مورد باز کردن و پهن کردنِ چونهها در بخش "نون بربری" توجه کنید که به جای آرد، از روغن مایع روی سطح استیل استفاده میکنم. خمیرهای پهن شده را روی سینی فر قرار بدین و آنرا داخل فر که قبلا حرارتش به حداقل ۲۵۰ درجه سانتیگراد رسیده، بگذارید و تمام مدت مراقبشان باشید.
خمیرها داخل فر بلافاصله دو لایه میشوند و حالت "توپی شکل" به خود میگیرند که عیبی نداره و نباید نگران شد.
نانها را بعد از آماده شدن از فر خارج کنید و آنها را مدتی روی یک نرده در معرض هوا قرار بدین.
نوش جان.
آيا مي تونيم خمير نون بربري آماده از نونوايي بگيريم؟
پاسخحذفسلام، بله میشه، اما خمیر را در خانه باید به چونههای کوچکتر تقسیم کنید.
حذف