کباب نا متعارف و شیک
در صورت تمایل، مقداری گوجه
فرنگی و فلفل سبز دلمهای داخل کاسه قرار دهید که در اینصورت باید بعد از
مدتی کاسه را از فر خارج کنید، آبی را که داخل کاسه جمع شده بهمراه گوجه
و فلفل خالی کنید و دوباره کاسه را مدتی در فر حرارت دهید. آب و گوجه و
فلفل را از صافی عبور دهید که از اینطریق "آب کباب" خوشبو و خوشمزهای را
بدست خواهید آورد
kheili kheili aly hast az shoma moteshakeram mr kafaee
پاسخحذفمرسی مرسی
حذفسلام هرچقدر از کارهای شما تعریف کنم بازم کمه، امیدوارم؛ بودند کسانی مثله شما که غذاهای لذیذ ایرونی رو به دنیا معرفی میکردند
پاسخحذفمرسی مرسی
حذفاین دیگه چلو کباب نیس. بلکه کباب پلو هس. یعنی آاااااااخرشه!
پاسخحذفمرسی مرسی
حذفخیلی عالیه،ممنونم
پاسخحذفمحبت دارین شما
حذفخيلى ايده ى جالبيه
پاسخحذف