پستهای پرطرفدار
-
این ساندویچ رو یادتونه که من باهاش یازده ماه پیش در یک مسابقهای که یکی از شرکتهای لبنیاتی سوئد ترتیب داده بود، شرکت کردم و اول شدم؟ ج...
-
معروف است که آمریکاییها در "طبخ مرغ" حرف اول را میزنند و بیشتر از ده نوع روش و رسپی برای پختن مرغ دارند که "کنتاکی و س...
۱۳۹۱ مرداد ۹, دوشنبه
چیپس چغندر
چغندر را بصورت ورقههای نازک ببرید (کار آسونی هم نیست و من با "پنیر بر" اینکار رو کردم) و یکی یکی داخلِ روغن داغ بندازین که به هم نچسبند. روغن نباید بیشتر از ۱۵۰ درجه حرارت داشته باشه (بر خلاف چیپسِ سیب زمینی که ۱۹۰ درجه حرارت لازم داره). ورقهها را از روغن در آورید و داخل آبکش بریزین و چند ساعتی آنها را روی دستمال کاغذی خشک کنید. به این نوع چیپس فقط از طریق "دیپ" میتوان طعم و مزه داد
۱۳۹۱ مرداد ۸, یکشنبه
خوراک ماهی با سس شوید و سیب زمینی تنوری
غذا ی بیست دقیقه ای. سیب زمینی
مجبوری با ماهی _ سیب زمینی را با پوستش چهار قاچ کنید، با اسپری روغن
مایع بپاشید، نمک و فلفل، بمدت ۱۵ دقیقه داخل فر با حرارتِ بالا. ماهی را
به روشِ ایرانی سرخ کنید و در پنج دقیقه ی آخر، همراه با سیب زمینی داخل
فر بگذارین. کمی شوید را به سسِ داغِ سفید اضافه و سرو کنید.
۱۳۹۱ مرداد ۴, چهارشنبه
۱۳۹۱ تیر ۲۵, یکشنبه
۱۳۹۱ تیر ۲۴, شنبه
مرغ سنت لوئیز
یکی از روشهای سوخاری کردن مرغ همین روش آمریکاییِ St Iouis هست که البته Worchestersshiressauce هم توش میریزند که بنظر من بود و نبودش یکیه
مواد لازم برای یک مرغی که بین
یک کیلو تا یک کیلو و سیصد گرم وزن داره:
یک و نیم دسی لیتر خامه
یک قاشق
غذاخوری آب لیمو
دو قاشق چایخوری پودر پاپریکا
یک حبه سیر ریز رنده شده
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری فلفل
دو دسی لیتر آرد سوخاری
اشتراک در:
پستها (Atom)