شام چی داریم؟؟
پستهای پرطرفدار
بادام پرورده
بادام را هم میشود مثل زیتون پروراند.
سفر به ساحل غربیِ سوئد
این ساندویچ رو یادتونه که من باهاش یازده ماه پیش در یک مسابقهای که یکی از شرکتهای لبنیاتی سوئد ترتیب داده بود، شرکت کردم و اول شدم؟ ج...
کباب کاسه ای
کباب نا متعارف و شیک
اکبر جوجه
معروف است که آمریکاییها در "طبخ مرغ" حرف اول را میزنند و بیشتر از ده نوع روش و رسپی برای پختن مرغ دارند که "کنتاکی و س...
۱۳۹۲ دی ۶, جمعه
ریسالامالتا (آرشیو)
ریسالامالتا یک نوع غذا ی سبک و یا دسرِ سوئدی ست که در روزهای کریسمس و شب سال نو مصرف میشه، اما انقدر خوشمزه ست که خیلیها حتا چله ی تابستون هم بیادش میافتند.
در بارهاش در
"اینجا"
بخوانید
۱۳۹۲ دی ۲, دوشنبه
خورشت فسنجون - مجلسی
فسنجون از جمله خورشتهای ایرانیست که باید با صبر و علاقه و حوصله درست بشه تا نتیجه ی خوبی بدست بیاد.
ادامه ی مطلب
۱۳۹۲ آذر ۲۶, سهشنبه
همبرگر ترد و پوک
با گاز زدن به این همبرگر، دندانها حسِ جدیدی را تجربه میکنند.
ادامه ی مطلب
۱۳۹۲ آذر ۱۰, یکشنبه
صبحانه ی دو ملیتی
وقتی برای یک ایرانی و یک ژاپنی، صبحانه سرو میکنی
پستهای جدیدتر
پستهای قدیمیتر
صفحهٔ اصلی
مشاهده نسخه تلفن همراه
اشتراک در:
پستها (Atom)