شام چی داریم؟؟
پستهای پرطرفدار
خمیر ترش
خمیر ترش با "مخمر" فرق داره. مخمر در دو نوع خشک و تازه در بازار برای خرید وجود داره، اما "خمیر ترش" را فعلا فقط...
شامی سنتی با طعمی مدرن
شامی آرد نخودچی شاید یکی از قدیمیترین غذاهایی باشه که به "سبد غذا یی ایران" تعلق داره، حتا ناصرالدین شاه هم وقتی...
کباب داخل فر
کباب فری یا کبابی که داخل فر گریل میشه، همیشه مقداری سفت میشه اگر ....
آبگوشت ولایتی - با یادی از ولایت طهران
آبگوشت را اگر با گوشت زیاد، درست کنید، خوشمزهترین غذا ی دنیا میشه، هم گوشت کوبیده ش و هم تریدش. بهترین دستوری که برای آبگو...
۱۳۹۲ دی ۱۲, پنجشنبه
شکلات پنجرهای (آرشیو)
ما ایرانیها دست از سر این "انار" برنمیداریم و دانههای آنرا توی همه چیز میریزیم، فقط مونده آنرا به کله پاچه و سیرابی هم اضافه کنیم.
دستور این شکلاتهای پنجرهای را در
"اینجا"
بخوانید
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
پیام جدیدتر
پیام قدیمی تر
صفحهٔ اصلی
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر