پستهای پرطرفدار
-
نودل چینی با روشی متفاوت از پاستا و اسپاگتی پخته میشه، به این ترتیب که آب و نمک را به نقطه جوش میرسانید و قابلمه را از روی شعله برمی...
-
معروف است که آمریکاییها در "طبخ مرغ" حرف اول را میزنند و بیشتر از ده نوع روش و رسپی برای پختن مرغ دارند که "کنتاکی و س...
-
کباب ترش گیلانی در حقیقت تکههای گوشت "ماریناد شده" هستند که بعد از چند ساعتی به سیخ کشیده میشوند و روی آتش ذغال یا کباب ...
یعنی اول صبحی دل ضعفه گرفتم ؛ یکی از یکی زیباتر واشتها برانگیزتر ، خسته نباشین
پاسخحذفbah bah khanom Roz inja tashrif darand
حذفاون پیازها رو با مشت میکوبید؟ میشوریدشون؟ تهش رو میگیرید؟
پاسخحذفسلام، بله بخوبی میشورمش اما تهش رو نمیگیرم. پیازی که با مشت شکسته میشه (حتما لازم نیست با مشت شکسته بشه، میتونه با ضربه ی چکش یا پتک هم شکسته بشه) شیرینتر میشه، علتش هم اینه که گازی که در لابلای ورقههای پیاز وجود داره، بیکباره خارج میشه.
حذفبابا آفرين ! احسنت !
پاسخحذفبه اين همه سليقه و حوصله !
من كه ديگه كم آوردم ...
حقيقتا زبان قاصره از تعريف اينهمه سليقه ...
عالییییییییییییییییییییییه ای کاش طرز تهیش هم بود
پاسخحذفعکسهایی که اینجا میبینید، عکسهای قدیمی هستند که دستورشون رو در صفحات فیس بوکی ما (سفره ایرانی یا Iranian Face Cook) میشه پیدا کرد. هر کدوم را خواستین، بگین که براتون لینک بگذارم.
حذف