پستهای پرطرفدار
-
خمیر ترش با "مخمر" فرق داره. مخمر در دو نوع خشک و تازه در بازار برای خرید وجود داره، اما "خمیر ترش" را فعلا فقط...
-
شامی آرد نخودچی شاید یکی از قدیمیترین غذاهایی باشه که به "سبد غذا یی ایران" تعلق داره، حتا ناصرالدین شاه هم وقتی...
-
آبگوشت را اگر با گوشت زیاد، درست کنید، خوشمزهترین غذا ی دنیا میشه، هم گوشت کوبیده ش و هم تریدش. بهترین دستوری که برای آبگو...
یعنی اول صبحی دل ضعفه گرفتم ؛ یکی از یکی زیباتر واشتها برانگیزتر ، خسته نباشین
پاسخحذفbah bah khanom Roz inja tashrif darand
حذفاون پیازها رو با مشت میکوبید؟ میشوریدشون؟ تهش رو میگیرید؟
پاسخحذفسلام، بله بخوبی میشورمش اما تهش رو نمیگیرم. پیازی که با مشت شکسته میشه (حتما لازم نیست با مشت شکسته بشه، میتونه با ضربه ی چکش یا پتک هم شکسته بشه) شیرینتر میشه، علتش هم اینه که گازی که در لابلای ورقههای پیاز وجود داره، بیکباره خارج میشه.
حذفبابا آفرين ! احسنت !
پاسخحذفبه اين همه سليقه و حوصله !
من كه ديگه كم آوردم ...
حقيقتا زبان قاصره از تعريف اينهمه سليقه ...
عالییییییییییییییییییییییه ای کاش طرز تهیش هم بود
پاسخحذفعکسهایی که اینجا میبینید، عکسهای قدیمی هستند که دستورشون رو در صفحات فیس بوکی ما (سفره ایرانی یا Iranian Face Cook) میشه پیدا کرد. هر کدوم را خواستین، بگین که براتون لینک بگذارم.
حذف