این سبزی پلو با استفاده از دستوری که خانم "سمانه نبوی" محبت کردند و چند روز پیش در صفحه برایمان تایپ کردند، تهیه شده. دستور ایشان را من عیناً کپی کردم. در پخت این غذا من حتا "اگر دوست داشتید"هایش را دوست داشتم و اجرا کردم، فقط در تهدیگش بجای چغندر، از کاهو استفاده کردم. شاید یکی از پیچیده ترین، وقت گیرترین و پر زحمتترین غذاهای ایرانی باشه، اما نتیجه ی حاصله بینهایت رضایت بخشه
موادی که لازم دارید عبارتنداز :
ماست چکیده یا ماست ترش یک کاسه ماست خوری
زعفران ابکرده
برنج خیس خورده
لوبیا چشم بلبلی که از یک شب قبل کاملا خیس خورده وپخته شده
سبزی تازه پلویی
نمک وفلفل
اگردوست داشتید رشته پلویی
مقداری لبوی خام برای ته دیگ
گوشت تازه گوسفندی
ابتدا ازصبح زود یاشب قبل گوشت را داخل ماست چکیده وزعفران ونمک واگر دوست داشتید نصف اب یک لیمو ترش خوب مخلوطکرده ومیگذاریم چند ساعتی بماند
سپس اگر برنج را برای ساعت 14 اماده میخواهید باید ساعت 10صبح برنج را دم کنید وقتی اب برنج جوش امد وبرنج را ریختید داخل اب
وقتی میخواهیدبرنج را ابکش کنید سبزی ولوبیا چشم بلبلی را به برنج اضافه کرده هم میزنیم وابکش میکنیم سپس ازلایه های برش زده لبو یا هرچیزی که دوست دارید ته دیگ که مقداری روغن دارد استفاده کرده ومقداری از سبزی پلو راباضخامت 3سانت میریزیم سپس گوشت را که از قبل اماده کردیم روی برنج گذاشته وسپس بقیه مخلوط را اظافه کرده وروی برنج مقداری اب وروغن ویا اب گوشت که ازقبل داریم میریزیم وبرنج رادم میکنیم
بعداز یک الی دو ساعت از پخت برنج زیر ان شعله پخش کن میگذاریم تا خوب گوشت خام میان برنج پخته شود.اگر دوست داشتید میتوانید همراه لوبیا وسبزی مقداری رشته پلویی بریزید .. میتوانید ازلعابی که دور گوشت است وجذب برنج شده برای بچه های کوچک استفاده کنید چون هم نرم است وهم مقوی
اینبار حتا "رشته ی پلوئی" هم به آن اضافه کردم که "سوپر خوشمزه" شد.
اخر اینو درست نکردم من
پاسخحذفاین نظر توسط نویسنده حذف شده است.
حذفسلاممن سمنانی هستم سبزی پلو سمنانی همینه دقیقا فقط اکثر سمنانی ها روی برنج بادمجان گوجه و گاهی اسفناج خام یا کلم قمری میذارند تا با بخار برنج بپزه. بی نظیر میشه
پاسخحذف