پستهای پرطرفدار
-
مطمئنم که اگر دستور قورمه سبزی را اینجا تایپ کنم، زیره به کرمان بردهام و حتا یک خطش هم خوانده نخواهد شد، اما به جای آن فرض کنید...
-
من در فیسبوک نبودم و ارتباطم را طبق یک "متد تراپی" از طریق تمام وسائل ارتباط جمعی با اطراف قطع کرده بودم، که صفحههای آشپزی ...
-
سس پاستای Bolognese یکی از قدیمیترین و اصیلترین سسهای پاستا ست که روزانه چندین میلیون پرس از آن در "پاستا رستوران"های سر...
سلام استاد. عالی و لذت بخشه. سلامت و موفق باشید.
پاسخحذفزنده باشین هومن خانِ عزیز
حذفدرود بر استاد عزیز
پاسخحذفمثل همیشه لذت بردم.
محبت دارین، ممنونم
حذف