۱۳۹۲ دی ۶, جمعه

ریسالامالتا (آرشیو)


ریسالامالتا یک نوع غذا ی سبک و یا دسرِ سوئدی ‌ست که در روز‌های کریسمس و شب سال نو مصرف می‌شه، اما انقدر خوشمزه ‌ست که خیلی‌‌ها حتا چله ی تابستون هم بیادش می‌افتند.

در باره‌اش در "اینجا" بخوانید

۱۳۹۲ دی ۲, دوشنبه

خورشت فسنجون - مجلسی


 فسنجون از جمله خورشت‌های ایرانیست که باید با صبر و علاقه و حوصله درست بشه تا نتیجه ی خوبی‌ بدست بیاد. 

۱۳۹۲ آذر ۲۶, سه‌شنبه

همبرگر ترد و پوک


با گاز زدن به این همبرگر، دندان‌ها حسِ جدیدی را تجربه میکنند.

۱۳۹۲ آذر ۱۰, یکشنبه

صبحانه ی دو ملیتی


وقتی‌ برای یک ایرانی‌ و یک ژاپنی، صبحانه سرو میکنی‌