این غذا با توجه به شباهتی که به "قایق وایکینگ ها" پیدا میکنه، در سوئد به "وایکینگ کباب" معروفه، اما در جاهای دیگر دنیا میتونه اسامی دیگری داشته باشه.
ابتدا برای درست کردن "دونر کباب خانگی"، مقداری گوشت را به شکل نوارهای باریک خرد کنید و آنرا بمدت حداقل ۱۲ ساعت با سرکه، روغن مایع، سماق، فلفل و تخم ساییده گشنیز مزه دار کنید و سپس آنرا در ماهیتابه، بدون روغن تفت بدین.
یک چونه از خمیر پیتزا را (دستورش در همین وبلاگ وجود داره) روی سطحی که با روغن مایع چرب شده، با استفاده از وردنه پهن کنید و کبابهای تفت داده شده را وسط آن قرار دهید.
دو طرف خمیر را روی هم قرار دهید
لبههای خمیر را با فشار انگشتان به خوبی بهم جوش بدین
با وسیلهای که به "چاقوی پیتزا" معروفه و یا حتا با یک چاقوی معمولی، ناهمواریهای کناره ی خمیر را جدا کنید
در نهایت یک نیمه هلال بدست میاید که باید برگردانده شود بطوریکه آن قسمتِ بهم پیوسته، در بالای خمیر قرار بگیرد
لبه ی بهم پیوسته را مثل "دامن پلیسه" چین بدهید و خمیر را با احتیاط بلند کنید و داخل فر با حرارت ۲۵۰ درجه سانتیگراد قرار بدین، بطوریکه سطح آن طلایی رنگ بشه
بعد از خروج از فر، چنین شکلی پیدا میکنه که حالا باید اون قسمت چین خرده را با قیچی آشپزخانه ببرید و داخل قایق را با کاهو، گوجه فرنگی، پیاز، فلفل شور و یک نوع سس کباب، مثلا هزار جزیره، پر کنید
گوشتهای کباب شده هم، دست نخورده آن زیر باقی مانده اند که با کمک کارد و چنگال با سایر مواد مخلوط و میل میشوند.
بسيار عالي، دستتون درد نكنه، تقريباً چيزي بين پيده تركي و شاورما يا همون دونر كباب است ولي با يه ارائه جديد،
پاسخحذفممنون از آموزش خوبتون***
فوق العاده بود آقای کفایی...منو هم یاد پیده ترکی انداخت هم کالزونه هم همون دونر کباب دیگه :)))))
پاسخحذفخلاصه که شما محشر درستش کردین..کاش می تونستم درستش کنم...خیلییییییی اشتها آوره...من این اسم سوئدی رو هم بیشتر دوست دارم..کلا از "وایکینگ ها " خیلی خوشم میاد :)))))))))
راستی به لیلا بگین: دسسسست گلت درد نکنه واسه عکسای خوشگلت خااااااااااالههههههههه
پاسخحذفعااااالی ، حتما باید بذارم تو برنامه ، حتما بی نظیره ، ممنون از دستور و عکسهای مرحله به مرحله ی لیلا جان :)))
پاسخحذف