پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ بهمن ۸, یکشنبه

پلو پنیر


در خیلی‌ از جاهای ایران، پلو و تهدیگ را بعنوان یک "وعده ی غذا یی" با پنیر میخورند. در حقیقت همان "نون و پنیر و خیار" است که پلو جایگزینِ نان شده است. من در اینجا از برنج موسوم به "سفید و قرمز" استفاده کرده‌ام که چندان قد نمی‌کشه اما شدید خوشمزه ‌ست.


۲ نظر:

  1. عجب چیزی شده ، وااااای غشیدم ، من تا حالا نشنیده بودم با پنیر ، یعنی اصلا به ذهنم هم نرسیده بود ، همیشه از شما ایده و کارهای جدید یاد میگیرم استاد ، ممنون
    عکسهاتون هم که مثل همیشه معرکست

    پاسخحذف
  2. پلو و پنیر غذای محبوب ما گیلانی هاست...یعنی مزه می ده ها...اونم با پیاز و باقالی ...به به...تازه اشبل پلا ( پلو و اشبل) که یه چیز دیگه ست :)))))

    ولی این پلوی شما خیلی شیک و اشرافیه....ته دیگ گوجه که عالیه...برنج هم خیلی خوشگله...نشنیده بودم...سفید و قهوه ای فقط دیده بودم

    پاسخحذف