پست‌های پرطرفدار

۱۳۹۱ بهمن ۵, پنجشنبه

روغن زیتون


امروز برای اولین بار تخم مرغ‌ها را با "روغن زیتون" نیمرو کردم. نمیگم مثل کره یا حتا مارگارین WOOOOOW بود یا به قول خانمها: محشر و فوق‌العاده بود، اما قابل تحمل بود، انگار که با روغن نباتی درست شده بود، بویی نداشت و توی ذوق نمی‌زد. البته مراقب بودم که حرارت ماهیتابه و روغن بیشتر از ۱۹۰ درجه نشه، یعنی‌ حرارتِ نه چندان زیاد را انتخاب کرده بودم و با اینحال سفیده ی تخم مرغ‌ها بخوبی پخت و تهدیگ بست، همچنین روغن زیتون را از نوع Extra virgin انتخاب کرده بودم.

۴ نظر:

  1. غذاهاي شما نيمرو باشه يا كباب يا نون پنير، حس خوبي به من مي ده، يه حس آشنا مثه خونه پدري شايد ***
    دستتون درد نكنه

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. این دختر خوب و با حوصله و با سلیقه، خانم لاله

      حذف
  2. سلام استاد.
    حدود 2 سال ونیمه که فقط از روغن زیتون(extra virgin) استفاده میکنم(برا غذا.کیک و شیرینی) و باید بگم تو این مدت وزن کم کردم و احساس سلامتی میکنم

    پاسخحذف
    پاسخ‌ها
    1. زنده باشین و سالم و سر حال. امیدوارم دوستان ببینند که شما حتا در کیک و شیرینی‌ هم از روغن زیتون استفاده می‌کنید.

      حذف