امروز برای اولین بار تخم مرغها را با "روغن زیتون" نیمرو کردم. نمیگم مثل کره یا حتا مارگارین WOOOOOW بود یا به قول خانمها: محشر و فوقالعاده بود، اما قابل تحمل بود، انگار که با روغن نباتی درست شده بود، بویی نداشت و توی ذوق نمیزد. البته مراقب بودم که حرارت ماهیتابه و روغن بیشتر از ۱۹۰ درجه نشه، یعنی حرارتِ نه چندان زیاد را انتخاب کرده بودم و با اینحال سفیده ی تخم مرغها بخوبی پخت و تهدیگ بست، همچنین روغن زیتون را از نوع Extra virgin انتخاب کرده بودم.
پستهای پرطرفدار
-
نودل چینی با روشی متفاوت از پاستا و اسپاگتی پخته میشه، به این ترتیب که آب و نمک را به نقطه جوش میرسانید و قابلمه را از روی شعله برمی...
-
معروف است که آمریکاییها در "طبخ مرغ" حرف اول را میزنند و بیشتر از ده نوع روش و رسپی برای پختن مرغ دارند که "کنتاکی و س...
غذاهاي شما نيمرو باشه يا كباب يا نون پنير، حس خوبي به من مي ده، يه حس آشنا مثه خونه پدري شايد ***
پاسخحذفدستتون درد نكنه
این دختر خوب و با حوصله و با سلیقه، خانم لاله
حذفسلام استاد.
پاسخحذفحدود 2 سال ونیمه که فقط از روغن زیتون(extra virgin) استفاده میکنم(برا غذا.کیک و شیرینی) و باید بگم تو این مدت وزن کم کردم و احساس سلامتی میکنم
زنده باشین و سالم و سر حال. امیدوارم دوستان ببینند که شما حتا در کیک و شیرینی هم از روغن زیتون استفاده میکنید.
حذف