پستهای پرطرفدار
-
نودل چینی با روشی متفاوت از پاستا و اسپاگتی پخته میشه، به این ترتیب که آب و نمک را به نقطه جوش میرسانید و قابلمه را از روی شعله برمی...
-
معروف است که آمریکاییها در "طبخ مرغ" حرف اول را میزنند و بیشتر از ده نوع روش و رسپی برای پختن مرغ دارند که "کنتاکی و س...
-
کباب ترش گیلانی در حقیقت تکههای گوشت "ماریناد شده" هستند که بعد از چند ساعتی به سیخ کشیده میشوند و روی آتش ذغال یا کباب ...
عالی و بی نقص !!!
پاسخحذففقط کاشکی میشد اسماشون رو هم مینوشتین !
و اینکه کجایی هستن
اون کباب کوبیده ها و استیک هاش منو دیوونه کرد !
استاد عااااااااااالی بود عکساتون و بسیار بسیار دل ضعفه گرفتم :)))))
پاسخحذفآشپزخونتون هم خیلی قشنگه و بسیار هم تمیز بود ، امیدوارم همیشه توش غذاهای خوشمزه خوشمزه پخته بشه ما هم ازتون یاد بگیریم :))))))
این آلبوم رو خیلییییییییییییییییییی بیشتر دوست دارم...چون خیلی عطر و بوی لیلای نازم توش پیچیده
پاسخحذفوای شما وافعا هنرمندید غذاهایتان با آن همه سلیقه یک طرف عکاسی تان هم دست کمی از آشپزیتان ندارد. آفرین
پاسخحذفآخه چرا با روح و روان آدم اینطور بازی میکنید استاد ؟
پاسخحذفچرا آخه ؟