آبگوشت را اگر با گوشت زیاد، درست کنید، خوشمزهترین غذا ی دنیا میشه، هم گوشت کوبیده ش و هم تریدش.
۲ کیلو گوشت گوسفند با استخوان
۲ پیمانه (هر پیمانه دو دسی لیتر) نخود و لوبیا با مقدار برابر با هم
۲ عدد سیب زمینی متوسط با پوست
۲ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد لیمو عمانی
۲ قاشق غذا خوری رب گوجه
۲ عدد پیاز متوسط پوست کنده
۲ قاشق چایخوری شکر (دو قاشق چایخوری شکر، حتا یک استکان چای را هم شیرین نمیکند)
۲ عدد سیر کوچک (قد اونهایی که در عکس میبینید) که حتا لازم نیست پوستشان را جدا کنید
دیگه چی بود ؟ نمک، همچنین دارچین که بعدا به آن اضافه میشود
همه ی این مواد را داخل قابلمه بریزید و آبِ نه چندان زیادی به آن اضافه کنید (مقدار آب را حتا اگر مهمان سر زده هم برایتان آمد، اضافه نکنید) و بمدت چهار (۲x۲) ساعت متوالیاً با درجه زیاد و سپس کم، حرارت دهید
هیچیک از موادی که در آبگوشت بکار میرود، تفت داده نمیشود. حتا رب گوجه ش که بعضیها به عبث توصیه میکنند. حتا یک قاشق چایخوری هم روغن به آن اضافه نکنید، چرا که گوشت گوسفند به اندازه ی کافی چرب هست
aghaye kafaii oon sira badjoor cheshmak mizanan behem.man ba in lmoo amaniye bichare moshkel poshkel daram.too hichi gheyre chay nemitoonam thamolesh konam.vali khaheshhhhhhh mikonam nakonid in kararo,enghade az ghazahaye khoshmaze va khosh rango loabetoon ax nazarin baramoon :D
پاسخحذفخانم بهاره، از جانب شما خیالم راحته که هر چیزی رو که ببینید و دلتون بخواد، خودتون علم و عملش رو دارین که مشابهش رو درست کنید.
حذفخیلی وقته دلم آبگوشت می خواد...هوا داره کم کم خنک میشه و حتما درست می کنم به این زودی ها
پاسخحذفسیر و شکر نمی ریزم من که این بار می ریزم...این دستور 2 خیلی بامزه بودا
خانم هانیه، دستور ۱ هم داریم که یک وعده ایست. دستور ۲۵ هم داریم که مخصوص رستورانهاست. اما همه اینها زمان طبخشون همون ۴ ساعت هست :)
حذفاین بار حتما دستور شما را به کار میبرم مخصوصا این که لیمو عمانی ان کم است.بعضیها درست میکنند و 10 تا 15 تا لیمو می اندازند.متاسفانه اصلا دوست ندارم طعم ان را در آبگوشت. راستی یک سوال ایا در همه موارد 1 دسی لیتر 1/2 پیمانه است؟یعنی اگر در دستور امده باشد 2 دسی لیتر آرد ما باید 1 پیمانه آرد بریزیم؟این دسی لیتر سوئدیها من را کشته و باید مرتب زنگ بزنم به مادرم و اون برام تبدیل کنه.:) اگر ممکنه یک راهنمایی بفرمایید تا راحت شوم از این سردرگمی.ببخشید مرا.:)
پاسخحذفسلام خانم سلماسی، برای منهم این "پیمانه" معمایی شده بود، چون چندین کارخانه پلاستیک سازی با بی دقتی و بمیل خودشان ظرفی را ساخته بودند و اسمش را "پیمانه" گذاشته بودند، تا اینکه چند وقت پیش در کتابی خواندم که پیمانههای استانداردی که قدیم در ایران وجود داشت و خیلی از کتابهای آشپزی ایرانی هم بر اساس آن دستورهای خود را نوشته بودند، حجمی برابر با دو دسی لیتر داشتند. امیدوارم در ایران هم بزودی واحد پیمانه، جای خود را به دسی لیتر بده و به استانداردهای جهانی نزدیک بشه. در مورد لیمو عمانی هم با شما موافقم :)
حذفسلام.راستش توی وبلاگ هانی شف عزیزم اسم شما رو با دستورات غذایی خاصتون دیده بودم.خیلی دوست داشتم بدونم این اقای کفایی عزیز که میگن کیه؟چه شکلیه؟اما متاسفانه توفیق نبود.حالا که فرصت شد و امدم به وبلاگتون.میبینم که واقعا تعریف هم داره.من که خیلی خوشم اومد.من خودم با امکانات خیلی کم وبلاگمو راه میندازم.
پاسخحذفخوشحال میشم بهم سر بزنید اقای کفایی عزیز.اگه موافقید تبادل لینک هم کنیم
یک شاهکار دیگه از استاد کفایی عزیز
پاسخحذفjenabe Kafaii, inja dar kharej az keshvar gooshte goosfand charbiye anchenani nadareh, goosfand haye inja donbeh nadarand. be hamin khater abgoosht haye inja aslan tamo mazzeye abgooshthaye iran ra nadarand. aya rahi be nazaretoon mirese ke in moshkel ro beshe hal kard? mamnoon, Amir az Alman
پاسخحذفWOW, I want it.I waaaaaaaaaaant iiiiiiiiiiiittt.
پاسخحذف