چغندر را بصورت ورقههای نازک ببرید (کار آسونی هم نیست و من با "پنیر بر" اینکار رو کردم) و یکی یکی داخلِ روغن داغ بندازین که به هم نچسبند. روغن نباید بیشتر از ۱۵۰ درجه حرارت داشته باشه (بر خلاف چیپسِ سیب زمینی که ۱۹۰ درجه حرارت لازم داره). ورقهها را از روغن در آورید و داخل آبکش بریزین و چند ساعتی آنها را روی دستمال کاغذی خشک کنید. به این نوع چیپس فقط از طریق "دیپ" میتوان طعم و مزه داد
پستهای پرطرفدار
-
این معجونِ خوشمزه در حقیقت یکنوع پیش غذا ی بین المللی به اسم Squash First Course هست که امروزه "چند منظوره" شده، بدین معنی ک...
-
بال مرغ شاید یکی از لذیذترین قسمتهای مرغ باشه، گر چه خوردنش چندان آسان نیست و حتما باید انگشتان دو دست رو بکار برد. این دستور، خ...
-
این سبزی پلو با استفاده از دستوری که خانم "سمانه نبوی" محبت کردند و چند روز پیش در صفحه برایمان تایپ کردند، تهیه شده. دستور ...
۱۳۹۱ مرداد ۹, دوشنبه
چیپس چغندر
چغندر را بصورت ورقههای نازک ببرید (کار آسونی هم نیست و من با "پنیر بر" اینکار رو کردم) و یکی یکی داخلِ روغن داغ بندازین که به هم نچسبند. روغن نباید بیشتر از ۱۵۰ درجه حرارت داشته باشه (بر خلاف چیپسِ سیب زمینی که ۱۹۰ درجه حرارت لازم داره). ورقهها را از روغن در آورید و داخل آبکش بریزین و چند ساعتی آنها را روی دستمال کاغذی خشک کنید. به این نوع چیپس فقط از طریق "دیپ" میتوان طعم و مزه داد
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
سلام
پاسخحذفممنون از دستورات خوبتون من امروز با وب شما اشنا شدم وخوشحالم از این اشنایی
میشه لطفا توضیحی هم در مرد این دیپ که استفاده کردید بدید لطفا
با سپاس
مرسی خانم، دیپ در اینجا فقط ماست و پودر چیلی بود که بنا بر ذائقه میتوان مواد دیگری را هم به آن اضافه کرد
حذف