شام چی داریم؟؟
پستهای پرطرفدار
پیش غذا، تاپاس و یا سس پاستای گیاهی با کدو سبز
این معجونِ خوشمزه در حقیقت یکنوع پیش غذا ی بین المللی به اسم Squash First Course هست که امروزه "چند منظوره" شده، بدین معنی ک...
بال مرغ لقمه ای
بال مرغ شاید یکی از لذیذترین قسمتهای مرغ باشه، گر چه خوردنش چندان آسان نیست و حتما باید انگشتان دو دست رو بکار برد. این دستور، خ...
آلبوم شماره ۶
آلبوم شماره ۵
۱۳۹۱ مرداد ۴, چهارشنبه
پیش غذای بادمجان
ورقههای یک سانتی بادمجون که در فر تنوری شده، همراه با سس مایونز که با سیر، فلفل، جعفری و گشنیز مخلوط شده. ایدهآل بعنوان یک پیش غذا ی خیلی اشتها آور
دستور غذا از خانم ماریا معصومی، متخصص علوم تغذیه
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر
پیام جدیدتر
پیام قدیمی تر
صفحهٔ اصلی
اشتراک در:
نظرات پیام (Atom)
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر