اون ماهی سفیدهای چرب و مفید و باارزشِ دریای خزر را در واقع ما با سرخ کردنهای بیرحمانه، بی ارزش میکردیم. باهاش "مقوا سرخ کرده...
۱۳۹۱ تیر ۲۴, شنبه
کباب بلغاری
تنها
تفاوتی که "کباب بلغاری" با کباب کوبیده ی خودمون داره، اینه که به مایه ی
کباب ( گوشت چرخ کرده، پیاز و نمک) ، مقداری فلفل سبز دلمهای هم اضافه
میکنند.
اگر مثل من انس و الفتی با طعم و مزه ی فلفلهای دلمهای دارید، این کباب را امتحان کنید
بعد
از تهیه مایه کباب، آنرا به چونههای صد گرمی تقسیم کنید و به چونهها
بکمک یک ورقه فویل پلاستیکی، فرم بدین و در فر یا روی ذغال کباب کنید
man yk omr onja zendegi kardam hamchin kababi nadashtan ghorban. garche kare shoma aliye vali bolgharha ghazaye khoshmazeye injori nadaran
پاسخحذف